carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Thursday, January 27, 2011

sy dh rase crab stick popia yg glemer ituh ..:D

salam semua,

korg dh breakfst? pg ni sy breakfst ngan crab stick popia nih. pg2 tdi dh kuarkan dr peti sejuk. kul 7-30pg cm tu goreng 1 packet.bahagi2kn kepada 3 bahagian.hahaha. sy mkn sket, asben mkn sket & ammar pung. siap tapau suh makan kat taska. best tau popia nih. sy mkn gtu je. x cicah2 pung.:D


ni hah popia tuh yg dh goreng. x comel sgt sy goreng ..hahahaa.




dh tau sy beli yg sape?mesti dh agak kan ?mamalyna tu la.:D

kalu ikutkan janji nak ketemu mlm nih. sbb sepatutnya mlm tdi ade nk jumpe org. tp, x jadi la pulak. so, terus la coll ejan nih. 1st time u'll nak jumpe ngan kwn blogger. sure debar2 kan ..hehe.

ptg tu balik kije terus pegi care4 puchong tuh nak beli brg dapur. alih2.diapers pureen Ammar tu x de size. menci! haha. susu pun mahal sket. Ammar minum dugro dumex.kalu kat care4 dlm rm22.90. eh, teringat kat giant rm20.90 je. hah. banyak beza kan ?kalu beli bnyak lagi la..kan ?so, ke Giant pulak la kita.kuar je Giant.bncg ngan asben. jom la kita g ambik popia. esok dh boleh relax kat umah. so, colling2, sms ..so, ketemu la kami di Petronas presint 9 tu.

jumpe dlm kul 9 cm gtu. hujan pulak tuh..tp, redah je lah..i rela u..hehe. so, kejap je borak..sbb hujan kan ..:D nnti kita jumpe lagi yer ejan. Lyna dok pegang payung..ingat nk kuar kot ..:D

btw, dunia blogger ni best kan ?dpt jumpe & kenal ngan kwn baru ..:D


x de pun pic sy ngan ejan ..up gambar sndiri je lah ..:D



sekian ..

oh. de balance lagi 3 pack. nk bwk p Melaka sabtu nih ..:D

3 comments:

ummiaqeef said...

saya pun beli smlm..jalan kaki je g rumah k.ejan tu..hehe

::Mamalyna:: said...

tq zana, tengok kete zana kat sebelah kete besar itam tue, terus tutup enjin kete then ambik payung, memang nak kuar dah, tu yg lyna sibuk pegang payung, hehhee... tu ler, kita borak kejap2 jer... nanti kita jumpa lagi yer, leh borak lama2 sikit...

TQ so much coz sudi order n wat entry..

Pn. Zana said...

Roxy : umah korg dekat ek ..best2. :D

ejan : hehe. tu la.x pe la.sy la yg kuar .cian pulak kat lyna nak kuar hujan2 gtu. btw..sama2..:D