carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Thursday, January 6, 2011

org di German baca blog sy !!

salam smua !!

semoga sihat-sihat hendaknya.Amin ..

hr ni kira 1st day la nak try diet yg kat blog ADIK tu. huhu. x mo ckp banyak, nnti x jdi . so,kita tgu 2-3 bulan lagi ..hahaha. harap berkekalan & leh la kurus sket kan ?tp, kalu dh tetibe berisi sbb bersebab cm ner?tu kita bincg lain yer..haha.

pagi2 bukak my blog. mesti bukak kat NF. nak tengok bape org dukbaca blog kan. so, kalu kurg tu kena wat perubahan lah. so far, skrang ni. x de la hebat sgt smpai beratus2. x la macam blog cik Mot tu. hehe. Cik Mot, sy suke baca blog anda! puji sket kot2 die nak bg FM dr cameron .hahaha.

oh ye. dh melalut kan ?? x sangka pulak org German ni bc blog sy. kalu tengok kat carta pai di bawah ni . carta pai tu..dulu ambik Geografi kat skolah, selalu cikgu suh buat nak tengok taburan penduduk.dulu wat sndiri. gigih wat peratusan..haha.. skarg dh boleh pakai Excel dah..33% dr German & the belance tu org kita. wah. ni dh boleh di banggakan .haha. poyos jer. diorg fahm ke bahasa melayu jati sy nih ?ke tetibe tekan je..haha.



thanks la yer and di German yg baca my blog..hehe.

ok la.nk wat kije sudah ..nnti ptg kt jumpe lagi..wah.budget cm artis ko tulis cm tu ..haha.



8 comments:

BIONIC WOMEN said...

yg me ni plak, tiap2 bulan banyak jer peratusan dari indon..saper ler yg dok bacer tuh..huhuhu

eh, x bukak nuff ag arini..haha

Amy Syaquena said...

wah ramainya pembaca dari luar negara..best2..

Pn. Zana said...

Eily : Indon tuh ! hehee. agak2 diorg faham ke ek baca.

amy : kan ?x tau la diorg ni baca ke x?hehe

✿etiey erywan✿ said...

hhhehe.. cayalah! woo nak kurus jugakkkk! hehe.. follow u erk

syariza09 said...

org German tu minat ngan blog zana la kot...hehehe

Pn. Zana said...

Atiey: Thanks dtg sini. huhu. jom2.
Sya: hahaha. itu la pasal ..

Mrs.Imran said...

ada la yg dia( org german) berkenan tuh...

Pn. Zana said...

Mrs. Imran : tu la..selalu dtg tau diorg ni ..:D faham ke xtu ..