carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Tuesday, January 18, 2011

semoga jadi BE dlm tempoh yg lama yer..

salam ,

ni cite pasal BE. lately ni ..Alhamdulliah, since sy dah tepek iklan kat ke-3 tempat tuh & dh siap hantar email tanye kat NF lagi, BE sy dh ader & skarg ni ader 4 semuanya! ni smua hasil dr tunjuk ajar ANJE. actually, mmg ANJE la yg tulung tepek kat iklan tu pung. sy ni entah semua x reti .hahahaa.



meh tngok hasil BE saya :)



ader 4 yg tengah running skrg iaitu Friso, Maxis Blackberry, Bizzy Body & Buena Vista. tp yang Maxis & Friso je yg aktif menari2 tuh kan ?so, hopely BE ni boleh la kekal lama sket. smpai ujung tahun pun sy suker :D . boleh la wat2 topup nak g vacation mana2 kan ?huhu. harap2 NF baca entry nih ! haha. x kose die nak baca..:D

k la. sekian sudah cite NF saya. korg sure dh banyak kan BE atau earnings kan?sy baru terhegeh-hegeh nih..:D

4 comments:

ciK mOt ©™ said...

nak sikit be tu...kongsi bleh???

axelida said...

huhuhu ada byk lar tu.. saya ni lom merasa lagi..

eh cene hantar emel kat nf tu ek? nak htr gak lar camni.. hehe

Pn. Zana said...

cik mot : x boleh ..haha
axelinda : try la antar..kena antar kat ticket. nnti sy ajar. ade Ym x?

BIONIC WOMEN said...

banyaknya...saya ad 1 ajer laaa..huhuhu..hadoiiii, sedih sangat dianaktirikan oleh nuff..