carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Wednesday, January 19, 2011

kenapa ramai sgt search tempat letak kunci ni ?

salam,

pagi2 tdi bukak NF. saje nak tengok2 bape UV semalam.x de la banyak sgt. x pernah la lagi smpai 100 pun. hehe. kalu nak banyak UV kena la ader banyak post kan ?ni 1,2 je entry mmg sket la kan?:)


ini keywords tuk mgu ni :-

~klik tuk lebih jelas~

sy duk perati kat sini keywords yg paling banyak sekali ialah tempat letak kunci. kalu nak tengok, baca kat Entry sini. Tempat letak kunci tu yg sy beli dekat Nilai hujung tahun lepas. agak2 siapa yg selalu search ek?dekat 64 kali gak la dlm mgu ni.

so, sy wat la andaian ..maybe yg search tu:-

1) org2 yg baru khwin.pndah umah & tetibe oh, nak kena cri tempat hang kunci. hehe.
2) org2 yg tengah makeup kan umah. nk cri tempat letak kunci yg english style cm sy beli kat Entry sini.

3) atau pun maybe bebudak form3 tengh search. sbb kena buat projek Kemahiran Hidup tu kot..kan kalu form3 kena buat kan?so, search pic kat sini, boleh la wat contoh ..kalu sy dulu buat tabung & tetibe ade lampu jugak. haha. tp, sy x reti masa tu..sy pegi usha lelaki yg baik hati time tuh buat kan..hahha. eh, asben sy x kenal lagi time tuh ..:)

so, sape2 yg search tuh thanks la yer. meningkat kan lagi trafic kat sini..:D

ini la pic tempat letak kunci tuh :-



4 comments:

ciK mOt ©™ said...

mencari kunci yang ilang disni...

selamat pagi puan zana

BIONIC WOMEN said...

hehehe...saya pulak hari2 asyik cicak tokek jer..plak tuh banyak versi plak tuh..cicak tokek ler, cicak besar ler, cicak rumah ler, cicak hiv ler..memang cicak jer memanjang..hehe

Pn. Zana said...

@Cik Mot : dh jumpe kunci?kunci peti besi ker?huhu. morning too!!

@ eily : hehe. cicak mana lak tu. mcm2 diorg nih. tp, best jugak up sket la trafiic kita nye blog ni kan ?

auniey atierah said...

Pelajar-pelajar ulu kinta punn ramai yang cari gambar tempat letak kunci . Untuk kerja kursus ting. 3 ~ Kekeke