carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Wednesday, January 5, 2011

Cubaan memasukkan mainan sejenis lego dalam baju

salam semua !!

mainan ni macam lego tapi ni yg stok2 murah punyer. hahaha.. tp, fungsi nye tetap sama, buat bangunan tingi dgn mencantum2 kan block tu. lepas tu bile dah tinggi2, meh kita baling ke lantai sama-sama. haha. yer. itu mmg perangai normal anak sy. suke baling lepas main . mybe 1 kepuasan untk budak sekecik ituh. hehe

meh sini tengok gambar ni 1 per 1. mybe sbb dh bosan nak buat ape..jom kita masukkan lego ni dlm baju yg sendat itu. ni kes beli baju kecik. & kena pakaikan selalu. lepas 1,2 buln dh kena simpan . wat semak almari je kan ..hehe


step 1 : masukkan dgn gigih ke dalam baju . tangan kanan bukak baju agar bukaan nye lebih besar ..




step 2 : masih sama lagi .. masukkan lagi ..




Step 3 : masukkan lagi smpai dh terburai tu ..





Step 4 : hah! dh x muat dah .smua lego dh jatuh ke bwah..ops , dh ternmpk pewut itu ..:D



kamu ni Ammar!! macam-macam hal ..:D




4 comments:

mamyharraz said...

comeiiinya :)

anak mamy pun suka masuk2 brg dlm baju ~budak2 memang suka begini agaknya kan..

Yan said...

Imagination bebudak tinggi.. Macam2 yg difikirkan agaknya..

Pn. Zana said...

Mamyharraz: kan ?kanak2 kot ..thanks dtg jenguk ye

Yan : betui. macam2 dibuatnya..

BIONIC WOMEN said...

kalau Dhiya plak, dia letak lego2 murah tu dalam bakul basikal, then sambil kayuh sambil baling..huhuhu
penat dah nak marah..katanya dia tgh siram bunga...
ape ag mama ni nak kata..cuma leh cakap..
"semoga suburlah pokok bunga ko, anak oiiii"..haha