carian di sini ye

Loading...

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (133) Ammar (73) miss sasu (57) my self (54) misssasu (50) jom kurus (33) info (27) nak kurus (27) Jomkurus (18) family (18) promoshaklee (18) esp (17) baby aryan (16) drama tv (14) raya (14) resepi (13) misi kurus (12) puasa (12) tips diet (12) wish (12) makan2 (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) nak cantik (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) diet (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) testimoni (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bola sepak (1) bonus (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencingmanis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) surirumah (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) tips (1) toys (1) vitalea (1) vitaminc (1) vivix (1)

Thursday, March 26, 2015

Tips jimat dengan shaklee



Assalamualaikum semuaaaa ! 



nak bagi uolls JIMAT BULAN INI. 

bulan depan dah GST, so, ini masa yang sesuai + cantik sangat tuk uolls grab peluang ini. 

INI SET KURUS. 
siapa yang nak kurus + cantik persis model boleh ambil.


**********************************************



TAPI, kena ambil bulan ini. 

sebab ESP HARGA MURAH ! 



jimat sehingga rm60! 
siapa nak bagi uolss rm60? sebab iolls pun nak jugaaaak ! 




bagaiamna ? 

dengan cara ambil ESP, beli 6 percuma 1.

ambil 1 ,2 pun boleh 
ambil 3456 pun lagi boleh !! 

lagi banyak, lagi banyak duit uolls yang buleh jimat dengan miss sasu.



*************************************

cepat,sebelum terlambat ! 
sebelum SABTU OKEY.



whatsap
012- 985 1718

Wednesday, March 25, 2015

Tips Murah Rezeki




Assalamualaikum ..

Sebagai panduan bersama. boleh diamalkan jika ingin murah rezeki. 

sharing is loving..

:) 

Tuesday, March 24, 2015

Testimoni Cantik Dengan Set Cantik








Assalamualaikum sahabat !


uollss, hari ni nak share ngan korang testimoni yang TELAH BERJAYA cantik + halus mulus dengan set cantik shaklee. 

jangan terkejut tau ! 

kih kih kih 









cantik kan ! 








ni lagi satu, pasti uolss teruja! 
sebab iolss pun waaaau ! 
nak cantik jugaa










tadaaaa!











cantik kan ? 

Jom kitaaa! 

ambil set cantik 


1- ESP
2- VItamin C
3- Vitamin E 





****************************

nak order ?
pm
whatsap 012- 985 1718 















Monday, March 23, 2015

Tips Putihkan Muka

Assalamualaikum semua ..

Selamat hari Isnin! 
Hari ni dah start sekolah kan..lama  cuti. merehatkan diri + memenatkan ibu sebenarnya. kih kih ..
tapi tak apa la..itu kan tanggungjawab .

Eh uolls, ada yang cari NAK PUTIHKAN MUKA tak ? 
Hamboiii, sejak ada Qu Puteh.. kemain nak putih belaka yeee. Tapi tak mau cite pasal qu puteh. kita nak cite pasal VITAMIN C ! 


Patut la sejak ambil Vitamin c, kulit jadi putih ! kah kah .. sebenornya iolls ni tidak la dalam kategori putih . dalam adik beradik tu memang iols aja la yang takbape putih..redo aja la.. tapi sejak dah tua ni, eh kemain bertambah putih la sikit..sikit la.. ater baru makan vitc dalam sebotol! hahaha. hitam 31tahun.eh tetiba nak putih dalam masa 2-3 bulan.. tak patut patut kannn? 



so, kalau nak putih, ambil vitamin c jer setiap hari ! 

tapi kena ambil shaklee punya ni tau.. sebabnya shaklee punya istimewaa! 
dilepaskann 100mg setiap jam.. gtuuu! so, tak ada lah uolls akan bazir kan vitamin c yang diambil. sebab vitaminc ni larut air, akan dibuang melalui pepeluhan + air kencing. 

************************************

hubungi miss sasu ye untuk order 

012- 985 1718 




Sunday, March 22, 2015

Tips berpantang untuk kulit cantik

nah , baca testimoni ni dulu yer..

----------------------------------------------

apa yang uols perasan + faham bertapa hebatnya jika ambil ESP selepas pantang ?

1- muka jadi glowing 
2- muka dah tak seteruk semasa mengandung 
3- 2bulan dah dapat berat sebelum bersalin.

******************************
hebatnya ESP ni kan ? 

Esp ni serbuk soya organik yang diproses menggunakan air dan teknologi tinggi. selain itu soya yang diguankan ialah soyan non gmo. iaitu yang tidak diubah secara genetik bagi cepat masak . ianya ditanam secara semulajdi giteww.

jadi, tidak heran jika dikatakan ESP adalah sangat bantu jika anda nak cantik + kurus sebelum ini. 

*****************************

cerita di atas ialah apabila dia ambil ESP bersama set pantang lepas tu continue ESP sahaja ! 

siapa yang nak skip ESP jika dah tau ianya sehebat itu bukan ? 








ok. ni siapa yag nak kurus dengan ESP + set kurus. 



so, sila masukkan sekali ESP ye.

*******************************

ESP harga murah dah nak tamat ! 
bulan depan jangan mintak lagi harga promosi ok.


so, jangan lepaskan peluang ini. 

cepat hubungi saya.

012- 985 1718 


Friday, March 20, 2015

Apa Jadi Kalau Kurang Vitamin C



Assalamualaikum semua sahabat ..


petang ni nak kongsi dengan uolls apa akan terjadi kalau badan kita kekurangan vitamin c ? 
sebab apa terjadi ??

sebab badan kita tak hasilkan vitamin c sendiri ! 
semua kena ambil dari permakanan !


************************
1- gusi berdarah 
2- kulit kasar 
3- kulit kering 
4-kulit kedut 


hah! semua pakat belek muka dah kan ! 

so, apa lagi ....

g ambil vitamin  c sekarang ..

tak ada lagi, boleh order dengan miss sasu tauu! 
tak mahal pun ! 

RM13 jer ! 



ye..



RM13 sebulan ! 
1 botol tahan sehingg 6 bulan !


rugi la uolls sebab tak nak rasa kulit sehalus sutera ! 
:) 






moh whatsap 
012- 985 1718 

Thursday, March 19, 2015

Apa yang best join shaklee /


Assalamualaikum uolls. 

Siapa yang teringin sangat nak join sebagai ahli shaklee ? 

ada ? 
pasti ada kan ? 

*******************************

apa yang best jadi ahli shaklee ni ? 


1- yang best dapat beli produk dengan harga ahli 
2- dapat bonus sehingga 5angka 
3- dapat peluang pergi bercuti ke luar negara / umrah secara percuma !

*********************************

best tak ? 

at least uolls akan dapat pendapatan sampingan selain dari makan gaji. atau yang suri rumah ada duit sendiri untuk kegunaan sendiri kan ?

best tak ?

ok, apa yang perlu buat untuk mulakan bisness shaklee ??

1- cuba dulu produk shaklee
2- rasai kehebatan & perbezaan 
3- share dengan family & rakan yang lain
4-mendaftar dengan SID yang sah. hanya rm65 yuran tahunan sahaja! atau belian 200uv produk .

*************************************

anda pasti rasai kehebatan dengan SHAKLEE ! 

boleh whatsap ye 

012- 985 1718


Wednesday, March 18, 2015

Tips Kurus & Jimat





Assalamualaikum uollss.

Lately, ni mmg iolls sibuk dengan promosi kan ESP. sebab bukan apa, tak nak uols telepas peluang penjimatan ini. bulan depan harga dah lain. lain kuasa dua tau tak ?

+ harga normal 
+ GST !

uolls, akan rugi dalam rm60! 
tau tak ?
ish ish ish 

iolls kalau boleh,nak uolls semua jimat. dapat ambil ESP dengan ada balnce duit dalam bank lagi. 
hah! gitu laaaa. 
tak nak bagi uols rasa terbeban dengan GST ni. iols dah rembar dah. 
RUGI BESAR !


kih kih ..
tak nak jimat, tak apa.. 


*******************************
ni nak bagi Tips kat korang yang nak kurus kan .
iolls nak uolls kurus juga.. jangan la iolls sorang kan ?
tak adil la gtu ..








ok, i nak uolls ambil ESP masa perut kosong ! 
tapi nak galakkan uols ambil masa perut kosong. 
paling sesuai pukul 10pagi atau 4petang !
time ni kan uolls cm lapar gile menunggu waktu lunch + dinner kan ?

tapi iolls yang paling over ialah pukul 4petang.
rasa nak makan orang ! hahaha

so, senang jer, ambil je 3sudu besar ESP + 200ml air suam.
memang TERBAIK !

BAGI RASA KENYANG 2JAM !

lepas tu pukul 6-7petang, uolls makan la malam !
hah, macam tula nak kurus tau cayang cayang semua..

***********************************



ok la.. 
sape yang nak JIMAT supe duper bulan ini?


nah cepat hubungi iolls tau 

Free delivery Taman Putra Perdana Puchong & kawasan berdekatan 
Postage seluruh malaysia
Free cash bonus next month 
Free Membership
Free gift 



012- 985 1718 
fb : sasuzanazanudin