carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Friday, August 17, 2012

Jualan Murah Cookies datang lagi ! dan ada perasa baru !!

Home Made Choc Chip Cookies











tengok gambar dulu kasi terliur yerrr!!

ada dua perasa

1) Choc Chip Cookies ( biasa)
2) Double Choc chip Cookies ( ditambah Coco)

saya nak jual murah2 jeee.

sangat rangup dan sedap! kanak2 pasti suke makan! boleh di jadikan juadah tuk tetamu di hari lebaran akan datang ini!

apa yang anda dapat dengan rm12?


1/2kg bersamaan 70++ pcs home made choc chip cookies !!

berbaloi2 kann?

boleh order sekarang!

order lebih 5 balang. sy boleh antar di area berdekatan seperti Cyberjaya, Putrajaya & Puchong

call

zana : 013-2350359

tq!



p/s :

kepada customer lama ( yang pernah beli dgn saya), yang perasa original sama mcm taun lepas iaitu rm10. yang perasa double coco tu rm12. tq!

9 comments:

MRS. K said...

salam..

yang, saya nak oder 5 balang.

call 016-2035943

dilazfamily said...

murah tu.kalo pos hancur tak?

Pn. Zana said...

@dilaz: awak tinggal mana? sy tak berani nak pos. risiko nak hancur tu tinggi. awak tak de sedara tinggal area sini?

~SHiLA~ said...

eh murah la rm10 jek..buat sendiri ke jual org punye?
nk oder 3 la

Pn. Zana said...

shila : sy ambik dr pembuat. so. agent la ni. nak no tepon. :)

nur ezqy said...

Assalammualaikum wbt & slmt sejahtera
Dijemput ke blog saya
http://lace-rose-murah.blogspot.com

LACE ROS MURAH RM 4.50 - RM 5.50/meter

Untuk mengenali saya dengan lebih lanjut, boleh ke fb saya:

http://www.facebook.com/#!/puan.shima.37 @ call/sms saya Shima: 0122429082


atau emel saya:

nurezqy@gmail.com

Anonymous said...

assalamualaikum pn. zana. Sy jaida. Cookies ni ade lg ke? Klw ade sy nk orderlah tp sy tggl dkt kepong. No. Tel: 0192043550

Adilagp Arifin said...

email sy nuradilaharifin@yahoo.com

Anonymous said...

salam kak.\

kalau saya nk order ada lgi x skrg?
btw, saya stay area png..
mmg takde pos ke?

nur