carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Thursday, January 13, 2011

ibu ayah...ibu ayah...ibu ayah..

salam ..

itu adalah reaksi Ammar bile die tngok kad kahwin sy ni :-

Ibu ayah...ayah ibu...ibu ayah...





tp tang ibu tuh cm bu je yg dengar. at 1st die tengok kad ni die kata ayah tu atuk..hahaha. mybe sbb pakai songkok. so, mind set die cm atuk la ..hehe.lepas tengok muke ibu. terus tukar jdi ayah..:D

standard je kad khwin ni kan?sama je smua..:)


cite pendek je kalini ..:)





6 comments:

ciK mOt ©™ said...

saya pun orang pahang...tapi kad nikah saya lain sikit...

BIONIC WOMEN said...

kad kawin ek??/
hehehehe...rs macam baru semalam gi mohon kad kawin tuh..

nina syakina said...

wahh... mcm nihh rupanya kad kahwin... 1st time tgk... huhu ^^

Miss Zan said...

weiii... apasal kad kawen aku lain jah dr ko... hahahaha

Yan said...

Akak tak de kad kawin.. yg ada sijil nikah yg besar gedabak..

Pn. Zana said...

cik mot : mesti kad kahwin ko lama punye. kan dh kawin lama..:D
eily : eik?baru mohon ek ?
nina : hehe. 1stt iem ke?
jang : aku special ket, kalu kat ganu cm lain kan. cm dlm buku dok?
kak Yan : akak dh lama kahwin. ni yg baru2 je..hehe