carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Friday, January 14, 2011

cubaan si kecik nak bukak kunci

salam semua !!

hari ni hari Jumaat. sy x kemana-mana. duk opis jer la. sbb my asben guna kete. so, duk opis bukak you tube layan Magika..huhu. eh, korg dh tengok Magika?pegila layan kat you tube. free lagi! :D


ni cite dlm minggu ni la. masa balik ambik Ammar dr taska. nak suh die masuk umah. oh, ssh tul..mula2 nak pakai selipar, ok. lepas tu nak p jalan2 kat yg tanah basah tuh. oh, x boleh la. die bukan reti just jalan je. ni nak g lompat2 silap gaya nak p duduk. cm ne tuh ?huhu.

so, bg la kunci umah suh main. kalu x melalak je nak main kat luar. bukan xbg main. skarg kan musim hujan.. tanah pun basah kan ?

meh tengok gelagat dia bile kat tangan ader kunci :-

nampak tangan je dulu



gigih tuh nak kenakan kunci kat mangga tu !



hah! dh smpai..tp, masih x boleh nak bukak mangga tuh. mangga tu special sket. kena beria-ia baru boleh. sy pun kena guna 2 tangan baru berjaya. kalu 1 tangan, terhegeh-hegeh je.silap2 x berjaya.:D


ok la semua ..

selamat bercuti yer !! korg nak kemana?sy x tau g..cm nak p jogging .huhu. leh caya ke?

2 comments:

ciK mOt ©™ said...

esok nak g konvo adik kat kota damansara...hehehe

BIONIC WOMEN said...

hehehe..nak kemana ammar tuh??? Zana, meh ler jengjalan subang jaya ni...meh laaaa...