carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Wednesday, January 26, 2011

Meh baca ni kalu nak kenal lebih rapat dgn pn.zana!!

salam ..

sesaje buh tajuk panjang cm gtu nk suh org klik & baca..haha.

akceli dpt tag dri Syariza . so, bile org dh tag tu. sy try buat ye. kebetulan sgt x la bz sgt hari ini.:D

so, ikut dri pemahaman sy, tag ni suh jwb 25 perkara ttg diri anda! apa2 je la kan .asal boleh describe siapa anda.:D meh baca ni. tp, ops. kena tengok pic dulu..baru ader feel.hehe

with anak


with anak #2
with anak #3

semua ngan anak ..hahaha..


1-full name saya ialah Sasuzana Zanudin. agak pelik kan?family panggil zana, kwn panggil sasu. pelik kan ?:D tp sy suke aje. :P

2- anak ke 3 dr 8 org adik beradik. 4 org lelaki & 4 org perempuan. Lahir di Pahang & sekarang menetap di Puchong, Selangor.

3- Lepas SPM, sy melanjutkn study ke matrix akaun di UPM T'ganu & continue ambik degree marketing di sana jugak .

4- Bekerja sebagai admin executive di syarikat ICT di Puchong since 2008.( ssh betul nak dpt kije best nih :( )

5- Hanya berani drive ke tempat keje aje. :D. mybe sbb belum di paksa..

6- Suke gile makan kepok lekor.

7- Suke sangat mengemas rumah. x suke la sepah2 nih. tp, kalu malas. biarkan aje.:P

8- Kalau marah, sy suke buat sesuatu di luar dugaan. 2minit lepas tu sy akan ok sndiri.haha

9- tak suke pendam2. kalu x puas hati. baik cite. x kisah la ngan sape.

10- Saya peramah orgnya.so, mari la berkwn ngan sy ..

11- Saya suke berkawan . Know each others. kwn adalah antara org ptg dlm hidup sy.

12- Saya x suke org yg x panctual & x suke ngan org yg x bersungguh. nyampah ok!

13- Saya x suke bila ada yg menunjuk2 yg tahap tinggi2 sgt . diam2 sudah ok. tp, dlm blog ni ok je. sharing kan ..

14- Saya amat suke tomyam & laksa .tp asben x suke.. lantak la..haha

15- sekarang dlm proses mendiet. nak diet sbb nak nampak lebih sihat & confident

16- sgt geli dgn ular & katak

17- sy suke colour hijau . tp, pelik kan ..x de pun blog sy warna hijau ..haha. tp, percaya la sy suke hijau . 2 tahun berturut2 raya sy warna hijau. masa wedding pung ..hijau kan Nabi suke..:P

18- suke shopping . tp lg best kalu pegi sorg2 je..haha

19- org kata suara sy sedap ..hahahaa

20- sy suke bercerita. cian asben sy kena dengar ..

21- sy suke listkan ape yg sy nak buat or beli

22- baru sekarg, berjinak2 pakai shawl. sbb nampak cute..haha

23- sy suke dengar radio Hotfm

24- saya suke baca novel. repeat banyak kali pun x pe

25- saya takut tengok cite hantu. since lepas bersalin. xtau nape. mybe asben x bg ..haha

cm ne?puas hati x dgn details sy nih ..hehe.

erm..kena tag ngan 25 org yer..tp, sikit je boleh ?:D

so, nama di bwh sila jwp yer :

http://ummiaqeef.blogspot.com/
http://mamiuyun.blogspot.com/
http://syanasaid.blogspot.com/
http://akusukablogaku.blogspot.com/
http://sayangyana.blogspot.com/
http://mamaelly.blogspot.com/
http://c-heartsri.blogspot.com/

korg jawap la ye.. nak gak tau pasal korg ..:D

Syariza cm ne..puas hati ?:)

4 comments:

~Miss Sukasih~ said...

hahaha..terselit plak name kte...huhuhu..ok2..nanti kan jawapan saye plak nanti...huhuu

ummiaqeef said...

adoi,terkena! kalau rajin baru buat..hehe

.:mama dhia:. said...

kak..
saye dah buat dah tag ni..
kene tag ngan member..
sila klik bawah ni k..

http://sayangyana.blogspot.com/2011/01/25-random-things-about-me.html

syariza09 said...

haha...sgt puas ati. ok la tu, sy dulu amik masa 2 minggu nk siap, asyik tertangguh jer..

bab laksa tu sama ler, sy pun suka mkn tp en somi pula x suka, kalo rasa nk mkn beli je la