carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Wednesday, January 12, 2011

sy dh makan Kenny Rogers itu !!

salam ..

errrrk..Alhamdulliah ..

ingat entry ini ? so tepat kul 12-30tgari, ke IOI Mall la sy.. Restoran ni dekat je ngan pintu keluar. so, melangkah je masuk, dh de yg beratur. nsb baik x panjang lagi. so, sy pun cepat2 pegi beratur smentara my asben pegi ATM. so, dpt la seat for 2..huhu.

masuk2 je.meriah kemain la. merah je smua pakai baju. tp, x la smua. ada yg wakilkan kwn diorg je yg pakai merah. dh la semua pekerja merah, ngan hiasan semua merah. huhu. naik berpinor mata ..:)

so, dh duduk..jom order jom.! pilih air & ambik set chicken meal yg quater 1 & dpt free yg sama jugak. tp, side dish nye x leh pilih. die dh hadkan hanya ,coselow, mashed potato & gravy & bbq baked bead tu. tp, xpe la.bedal aje la..huhu.

+

+

+


minuman : Cuppicino mocha iced blend, plain water & 100+


dh abis dh makan ..hehe

ok, dh nak balik. kecian kat org tgh beratur tu kan ?so, cepat2 la p bayar ..:)




semua nye dlm rm39.10. servis charge mahel wei 10% & gomen tax 6% .


k la...sekian ..


korg nak pegi x?cepat tau !! nnti penat kena beratur ..:)

4 comments:

ciK mOt ©™ said...

arghh...tak bleh tak bleh...rosak menu diet aku...hahaha

.:mama dhia:. said...

dapat gak gi ek..

Pn. Zana said...

cik mot:makan ayam di KR x pe. less kalori..huhu

mamadhia : dpt pegi..hehe

baincardin said...

*HDR on animals! Jom layan...^_^