carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Tuesday, January 25, 2011

Ammar & helmet ayah

salam semua !!

kasi up gambar dulu la yer..




kelihatan seorg anak gigih bawak helmet ayah nye ke depan. gitu la rutinnye kalu ayah die nak p kije. nak jugak menolong tuh. selagi ayah die x smbut ..cm tu la die pegang ..agak2 lama sgt tgu..die g balik je kat kusyen..huhu. perengus jugak kamu yer!! tau ape itu perengus?itu bahasa org Pahang ..cm agak baran lah ..

ni kejadian pagi tadi. ..org sibuk2 nak pegi kije.die sibuk2 nak bwak helmet nih. ayah die dh ckp, hr ni naik kete..x kira..nak bwk jugak ..lantak pi la..kalu ambik kang, melalak pulak di situ ..berat jugak tau helmet nih. tp die rela ..asalkan dpt berbakti ngan ayahnye..huhu

lately ni die ngan ayah die x leh berpisah.serasi bersama..sket2 ayah..dgr bunyi moto ayah..kalu ayah die pegi kije..pegang telepon ckp ayah..huhu. bile kita coll kan ..kejap sgt cakapnya..lepas tu bile ayah dh letak ..nangis x hengat ..tepon ibu la jdi mangsa die..ngada. cm pagi tdi .nak mandi ngan ayah ..lepas tu ayah dh tutup gate tu suh g kat ibu pakai baju. x nak ok! nak ayah jugak ..suh ayah masuk nak pakai baju ngan ayah ..ngada sekarang ..

emosi pulak sy ..hahha.

k la..sekian ..:D

3 comments:

syariza09 said...

ringan sikit keja mama kan, smua ayah buat hehehe

amik tag yer
http://sayang-syariza09.blogspot.com/2011/01/psstttnk-kenal-aku-tak.html

SyaNa said...

haah aku matrik tganu
bagus la blog ni bleh jejak kasih :-)

Pn. Zana said...

sya : haha. tu la..nnti sy jwp tag itu ye..

syana: itu la..aku cm kenal ko ..haha.