carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Friday, January 14, 2011

sy boleh diet x makan nasi tp x boleh diet yg 1 ini

salam ceria di pagi Jumaat semua !!

pg tdi gelap gelita je kan?ingat ke masih malam lagi. oh, rupenya sudh pukul 8pg.huhu. Alhamdulliah. hingga ke hari ni yakni hari ke -9 sy telah say No to nasi. wat ever jenis nasi pung..huhu.w/pun ader yg ckp, ala. x makan nsi pung x leh kurus jugak. wat ever la..yg pntg sy tau ape yg sy makan .:D


tapiiii...


wah..apa yg korg leh agak yg sy x leh nak diet yg 1 ni. yer, sejenis makanan kegilaan saya.haha. serius, kalu makan 1 hari benda ni pun sy redha.:D

nak tau ??

meh sini kita scroll yer ..


+



+



+



+



+



+



+



+



+


penat dah ?kejap je lagi yer ..:D



+



+



+



+

tadaaaa!!!





KEPOK LEKOR GANU KITER !!!



***google

antara sebb sy suke gile sgt ngan kepok lekor ni mybe dulu 4 tahun sy duk sana. sy belajar kat sana. ambik matrix n sambung degree die KUSTEM. atau pun dulu kitorg mula2 kenal dgn nama UPM Tganu.dh masuk tahun ke-3, tukar nama pulak. huhu. so,selama 4 tahun ni la tekak sy dh bise makan kepok ni. hehe

korg suke x makan kepok lekor ni ?sy buat entry ni sbb mlm tdi sy dh makan kepok ni banyak gile..hahahaa.. bos sy bg smlm..4 batang dia bg. sy dh makan sorg-sorg diri 3 batang ..haha

korg pulak suke makan ape??meh share meh ..



p/s : jang..mung dok kecian ke kat aku. tolong la pos sebarang 5,6 kilo kat aku..hahaha

3 comments:

~Miss Sukasih~ said...

wah..de geng ar..x makan nasik..bgs2..semoga berjaya...

Miss Zan said...

hahaha... sasu, aku takdok hal membe2.. mum nok brape kilo.. hahaha... weii.. makan kepok nie bes kan, aku pum.. kalu mkn ptg n pagi bessss....

ingat jaman study dulu... huhuhu

BIONIC WOMEN said...

sedapnya keropok tuh...memang best.
tapi itu ler yg banyak minyak, susah nak kurus..huhuhu..camner tuh???