carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Thursday, January 13, 2011

bayar bill air umah

salam semua !!

pagi tdi lewat masuk opis di sebabkan oleh 2 sebab ini :-

1- pegi bayar bill air, sbb b4 tu pegi tengok surat kat mail box, dpt surat amaran dr Focus ni kata Syabas nak potong air. kebetulan sy mmg tertunggak 2bulan. kalu ikut nk byr last week,tp nye x sempat langsung nak pegi opis die
2- hantar asben g klinik. sbb die demam, ambik mc.


jom cite pasal air umah sy ni .

tdi g bayar bill & dpt resit ..


sy duk umah apartment di Taman Putra Perdana, Puchong ni. tau ? dekat je ngan Cyberjaya & Putrajaya if ikut jalan belakang congkak kalu u'll nak tau mmg management bawak Focus Management nih. so, diorg ni yg handle ttg mantenance ngan air smua. tp, masalahnya apabila ramai yg x bayar bil air & mantenance ni. sbb tu dh jadi hutang banyak gile ngan Syabas.Apartment ni ada 1 paip air utama. bukan cm umah teres. so, kalu Syabas potong bekalan air, semua la apartment x de air. itu yg akan jdi problem pada yg bayar sharp2 everymonth. tu yg duk riso tu. mudah-mudahan la mana yg hutang banyak tu cepat2 la settle kan?org lain yg ssh nnti kan ? .
'

ok la..sekian ..:)

2 comments:

[-suziey-] said...

dasatnya..mmg dornag pakat xnk byr bile ke..haih hdp berapartment mcm kita ni xleh selfish la kan..naya klu org lain xbyr kita byr tp still kena ptoong..

BIONIC WOMEN said...

dah lama x bayar bil air sebab x pernah lebih dari subsidi tuh..hehehe..