carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Monday, January 10, 2011

AJL25 sah milik Ana Raffali

Salam semua !!

Alhamdulliah jumpe lagi kita ..hehe.

smlm tengok x AJL?sy very the semangat !! haha.


cute mute je kan die ni pose cm gini. :D x sngka la Ana boleh menang!! but smua nya dh sah . dengan kata lain dh x boleh diragui dh. sy ok jer.. w/pun dlm masa yg sama sy nak kan Faizal Tahir yg menang . tp, at least die dh menang 1 award tuk persembahan tu dh ok kan ?bape la kos die nak bwk air & pagar tu ek?berbaloi x ngan rm10k yg die menang tu ?hehehe.

untuk Vokal terbaik sah milik Hafiz dgn lagu Nokhtah Cinta. sy x minat sgt die nih. so, ok-ok je la. if Faizal, Black or Adira yg dpt, sy suke..:D

meh kita sama-sama karoke lagu juara AJL25 ini!!

Tolong Ingatkan AKu

Jangan disusun kata-kata penamat
Jangan disebut baris ayat keramat
Biar lenyap diserap sunyi
Biar senyap yang tak menyepi

Tolong ingatkan aku
Kisah kau tersedar
Dengan saku penyeluk masa

Mari patahkan papan markah lama
Mari padamkan buku tiga lima
Biar luka sembuh sendiri
Biar lupa dimakan hari

Tolong ingatkan aku
Kisah kau tersedar
Dengan saku penyeluk masa
Kau dampingi aku
Setiap detik jantungku berdetak
Setiap nota jiwaku berlagu-lagu

Bila marah merasuk minda
Kecewa menyelubungi jiwa
Aku lupa

Tolong ingatkan aku
Kisah ku tersedar
Dengan kasih memeluk rasa
Ku teringatkanmu
Setiap detik jantungku berdetak
Setiap nota jiwaku berlagu-lagu

Tolong ingatkan aku kisah kita
Tolong ingatkan aku
Kisah ku tersedar
Dengan kasih memeluk rasa

Tolong ingatkan aku
Kisah kita

gambar & lirik sy ambik dri SINI yer.

ok semua!! korg cm ne, setuju x ngan lagu-lagu yg menang tuh ?meh sini share ..

jumpe lagi !!

oh yer. lupe nak share. hr ni hari ke-5 berjaya x makan nsi. just ganti ngan mihun, keow teow. slow2 dulu neh. mau pengsan nnti!! hahaha.




3 comments:

~Miss Sukasih~ said...

Tahniah la kat ana..wlaupun ramai yg mempertikaikan..ape2 pun dah tertulis tahun nie rezeki die kan..vokal terbaik tu sape2 jer leh menang kan..xleh nak agak..tp faizal tahir tu mmg dah leh agak dah die akan menang persembahan terbaik tu..hehehe

ainnoraini said...

kak ain pun nengok jugak semlm...
tahniah buat ana...mmg suke sgt lagu tu...

Pn. Zana said...

Neily : betui tuh !! :D
K.ain : sy x de la suke sgt ..tp, boleh la..