carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Monday, January 3, 2011

cuti-cuti ni sy melayan cite ini

salam !!


cite ape?













3 IDIOTS




kan Astro ada bg 1 channel yg Fiesta tu kan ?kat 110. tp, dh hbis dh ..hehe.kejap je bg sempena tahun baru kan ?ekcelli.dh tau ttg cite ni dh lama. tp, nye baru sekarg la dpt tengok .

mula-mula sy tengok hr Jumaat. pukul 12tgh malam..masa tu x ngantuk lagi. so, agak -agak boleh la kot tahan mata smpai kul 3 pg. sbb sy nak tgok sgt cite ni. so, layan la..sensorg. haha.
so, mmg terbaik la cite ni. sy sgt suke. dh lama x tengok cite hindustant yg boleh layan cm ni. :D

tengok cite ni kita boleh nangis & gelak dlm 1 masa. best la pengarah ni main emosi kita kan ?:

lepas tu, sy pulun lagi tengok, hari Sabtu & Ahad..3 kali tengok pun ttp best . bukan nak mengagungkan cite luar ..tp, korg pikirkan sndiri.tahap cite diorg mmg de kelas..kan ?sape x setuju..suke hati la..:D

kalu nak tahu lagi lanjut cite ni ..meh KLIK sni yer..:D

sekian ...




4 comments:

mummy_ayu said...

ay pun tgk citer nie semalam..memang best..
nak gie cari cd....

ummiaqeef said...

x pernah tgk...

.:mama dhia:. said...

saye tengok cite ni rasenyer 10 kali bermule dari malam ari isnin minggu lepas..hehehe...

Yan said...

mlm td ingat nak layan gak.. tp sakit pala lah