carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Tuesday, January 18, 2011

hari ni sy pening + nak muntah

salam ..





arghhh!!! pg2 tdi pegi pejabat pos sbb nak pos something. pej pos ni dekat je ngan my opis.my bos suh pos pg2 tdi.so, kesana la sy. oh, reramai tul manusia. kaunter banyak tp, yg bukak 2 jer.nyampah! 1 tuk bayar bil & 1 lg tuk kes2 yg berat cm nak renew roadtax, renew lesen, pos laju, asb & lain2. kaunter yg bill dh smpai no5 yg kaunter pos laju baru no 1. ish. geram aje kan?so, x pe. sabar la kite menunggu yer.

dh settle pegi Pejabat pos, pegi Bank jap. nak antr slip opis cek & bank-in cek company.singgah kejap ke Petronas. sbb nak beli yogurt. sbb rase loya & nak something yg masam..:D nape entah .. uish. ATM lambat tul bukak. pukul 10pg pun x bukak-bukak lagi. lagi sekali menyampah! dh la tetibe mamat-mamat kat situ hisap rokok. sbb bosan kan tgu. smpai je asap tu kat deria bau sy, oh..rase nak pitam ..rase loya smcm je. terus balik la. suh mamat guard tu yg tlg bank-in kan cek. nnti pengsan kat situ ssh pulak ..huhu

nape ek tetibe rase loya nak muntah ajer. last sy period 26 dis. so, kita tgu mgu depan ye. kita buat testing & result nye nnti sy bgtau yer..:D

sekian ...


5 comments:

mamaelly said...

ermmmm??????????? jeng jeng jengggg

BIONIC WOMEN said...

adakah ammar akan ada adik??huhu..kalau betul me sangat jeles..hokeh..me dah berbulan menrai tapi masih hampa nih

Cik Jue said...

wah best nyer...semoga positive.

syariza09 said...

jeng...jeng...kita tgg next result :D

ummiaqeef said...

menanti berita baik darimu,hehe