carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Wednesday, January 12, 2011

sy barbaju kurung merah hari ini


salam ..

semalam tengok kat blog Mama Dhia ni, & kebetulan mmg ader plan nak pegi makan kat situ ngan asben on lunch hour nnti. asben shift petang kan?so, boleh la kejap lunch togather.huhu. oh, anak x bawak. duk dendiam kat taska yer. on wekend baru kita kuar sama2 yer?mybe ada org ckp sy kejam kan ? ..hehe

mkn kat mana? dekat Kenny Rogers. meh tengok kat bawah the details :-

Kenny Rogers ROASTERS FREE MEAL

Roasters Healhty Eating Day!

DCome and celebrate Healthy Living on RED (Roasters Eating Day) with us!

Only on 12 January 2011 – 1 Day Only

WEAR RED Clothing! Footwear! Accessoires

+

BUY 1 Kenny’s Quarter Meal

=

FREE 1 Kenny’s Quarter Meal

Visit your nearest Kenny Rogers Roasters

www.krr.com.my

sy copy kat Mama Dhia ni.

so, gelebek2 punye gelebek, teringat kat 1 baju kurung ni. so, pakai la hr ni. tp, kalu in case reramai gile manusia. idokla sy nak tunggu. huhu. kalu der rezeki ader la yer..:)


+


+


+


+






- sy yg berbaju merah :P




1 comment:

.:mama dhia:. said...

sharing is caring..
saye pun pakai baju kurung merah gak ari ni kak..
tp x tau nak g ke tidak..
takut ramai..