carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Tuesday, January 11, 2011

bergedix santai di padang Shah Alam

salam semua..

sy x sure nak letak nama padang ape..haha. yg pasti ader 2 padang . luas2 je. ramai la umat manusia yg duk melepak di sini. so, petg Ahad ke sini la kami. jenjalan je. smpai sana. oh. ramai budk main ngan mak ayah memasing . yg anak sy itu sgt kecian ok. dok tengok je org main & sibuk duk tarik tangan sy tuk pegi kat ball. tp kan, Ammar ni sgt pemalu lah. 1st time dtg situ. nak jenjalan tgh2 reramai tu tunduk2 je muke. malu rupenye kamu. cm ibu la kan ...:D
nnti lenkali kita bwk ball ye. ibu ingat nak beli kan kamu raket kecik la nak ?hehe.

meh la kita melayan gambar yer:-

gambar2 smua nampak lemak tepu saya..huhu. harus ku reject dh tshirt neh. tgu 2bulan ++ pakai pulak ..haha.InsyAllah ..









-malu2 kunu2. nak pegang tangan ajer..:D -


-dh kul 6-30, my fren baru dtg. Ammar ni pegi taman, pakai jeans pulak !! hehe-


berisi kan saya?mencikkkk..


sekian ...



4 comments:

Yan said...

hee..org sebelah taman tu pun tak penah jejak kat situ.. malu je kan..

Yan said...

hee..org sebelah taman tu pun tak penah jejak kat situ.. malu je kan..

BIONIC WOMEN said...

kalau zana berjaya dengan dietnya..harus ku tiru diet itu..hahaha

best kan layan anak petang2, g padang, taman main2..nikmat yg Allah bagi

nina syakina said...

anak ibu hensem laaa.. hihi