carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Wednesday, January 5, 2011

Azam ; Saya nak kurus banyak :D



salam ..


untuk kesekian kali nya..haha.

sy nak Kurus!!


Azam sy tahun ni nak kurus banyak2 ..hahaha. betui ni. sy nk kurus!! so, blog ADIK ni dh jadi tempat rujukan sy no 1 buat smntara ni, blog die sy dh bookmark siap2..sbb kena baca dari awal. so sy dh book dekat bab no 1. :D


+


+





korang yg nak kurus gak boleh la layan blog ADIK ni ..so, boleh la di buat kan rujukan kan ?ape salah nye membaca dari pengalaman org. tp adik ni betui2 dh kurus tau !! :D


antara sbb sy nak kurus :-

1- nampak cantik sket ..haha
2- sng nak cari baju. baju yg murah2 adalah smua saiz kecik. saiz besar, mahal la kan ?
3- nnti dh tua, x la sakit2 lutut2 sbb x leh menampung berat badan ..
4- x semput bile nak jogging ngan anak..:P


sekian ..meh la korg bg motivasi semangat kat sy ni ..

7 comments:

syariza09 said...

leh wat semangat juga ni...ai pon dlm proses nk turunkan berat badan yg cumilss ni..

Semua faktor2 utama nk turunkan berat badan yg Zana kata tu, semuanya betul huhuhu

Dayu said...

nak cuba gak tp mcm tak bleh sbb breastfeed anak
kena tggu dia besar skit
lgpun cuba gak
tp mcm failed lah
dah makan ayam 3,4 ketul pun lapar lg

mamaelly said...

zana... fasa pertama dia masya Allah..boleh ke ek..semua tak boleh makan... huhuhuu tapi tu la..kata nak cantik kan.. bagus la budak tu

Pn. Zana said...

Sya : jom nak diet sesama.hehe. tp, sya kurus ape?sy ni mmg dh berisi sket

dayu: Bf pun boleh gak diet..mmg org kata kalu bf leh kurus kan.eh, dayu dh slim la..

elly : hehe. kan ?bapak la kurus die skarg..bile nak try nih step 1 ni ?:D

BIONIC WOMEN said...

hahaha..saya pun nak kurus banyak jugak..huhuhu
jom kita sama2 kuruskan badan ek..semoga kita berjaya..hahaha

lini hasnan said...

aja-aja fighting kak ;)

Yan said...

Huhh..jenuh kalau nak cite bab mnguruskan badan ni.. Dari minggu lepas nak posa, asik tak jadi je.