carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Wednesday, February 16, 2011

stok untuk beberapa hari


salam ..

stok aper?


ni hah.





stok nyerrrr :-







Ammar suke makan roti jenis nih. Gardenia Jagung rm0.60sen saje. die mmmgggg suke makan roti ni. tp, ader style nye...die akan pecit tengah2 roti tu bg krim nye kuarrrr ..haha. so, boleh la nikmat2 makan roti bersama krim yg banyak ..hehe

so, ni alang2 dh pegi 1 kedai ni. beli la banyak teruss.. sebab kedai tu sokmo la dh habs stok..nyampah ..ni beli dlm 6 bungkus.. tp. agak2 la kalu exp date nye dh xlama .. x koserr la nak memborong kan?

anak korang suke makan aperr? meh share..:D

10 comments:

.:mama dhia:. said...

kalo dhia plak suke makan krimnyer..rotinyer mama dhia plak yg makan..

BIONIC WOMEN said...

Dhiya jenis x suka makan menda2 beli dan manis, roti ker, jajan ker, aper ker dia x makan sangat. kalau roti gardenia wat sandwixh banyak ler dia makan. Roti yg ni, jagung langsung dia x makan, sebab manis..yg coklat tu pun kena picit buang inti dia baru dia makan..haha..pelikkan?

ummiaqeef said...

aqeef pun suke roti ni gak.. feberet, x cukup 1 kalau makan..hehe

syariza09 said...

Aiman pon suka roti ni, slalu nya sy beli 2 perasa jagung & vanilla. bkn anak jer, mak bapa pon suka gak..hehe

Pn. Zana said...

@ Mama dhia : haha. nak yg sedap je ek

@ eily : pelik tuh! die mmg x suke manis la tuh kan

@roxy: haha. sama2

@syariza : ammar suke jagung jer. vanila, coklat lain x nak ..:D a'ah. mak bapak pun suke.sedap

J@J@ / Bini The Rock said...

salam kenal.

Oh! anak saya suker makan jagung rebus. padehal gigi baru tumbuh 6 btg..belasah ajelah!

afni+hafiz=dani said...

amboi byk nye makan roti..bagus2 byk nutrien =)

Lia said...

sama dgn anak lia ni.. suka sgt mkn roti ni vanilla & coklat. lia dah jemu beli roti ni tp anak lia yg mkn ni tak jemu2 lg.. hehe

[-suziey-] said...

eh samala..aQeel pn suka krim jagung..tp xslalu mkn..kadang3 jek..dia cpt jemu :D

..nOj.. said...

kak, betul la yg akak ckp kt komen sy tu. tp jgn ckp kat blog tau. nanti nak dtg btau la ek