carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Friday, February 11, 2011

reading corner for Ammar

salam everibadi.........

hr ni hari Jumaat ..ye.ye. hr last tuk bekerja. best! best!

meh nak cite psl reading corner tuk si kecik di umah ..kunun la reading corner ..bukan nye membaca sgt pung ..duk main2 ade la. paling x tahan..pegi duk ats meja comel tu hah. bukan nye berat sgt wei meja kamu tuh. Ibu beli yg paling murah jer. boleh la kamu guna tuk study malam2..hahaha



comel x?merah segala..hahaa. meja tu colur merah yer bukan pink ..mak x rela uuuuuuuuu!! hahaha.

tu tgh makan kepok. eh eh kata nak reading.mana bukunye..tuuu buku dh kena turun darjat duk kat ats lantai ..haha. eh, die suke la duk baling2 jer buku tuh. dh la tebal kulitnye..aterrr kalu beli yg nipis abis die koyak ..haha

dia nak jugak membaca. tp ikut mood la. boleh la setakat nk baca animals A-Z tuh.buleh laaa...
haha. nnti sy up pulak buku2 yg dia duk belasah bile duk umah tuh ..buku dh hancus dh . ader la beli baru 2-3 buah .tp mahalllnye. x pe lah tuk anak. nnti dh beso masuk universiti lagi la mahal gile..haha. guna duit loan kamu jer. eh, sembanggg lebih nampak ?haha.

ok la..eh, nak tau x bape henget meja & kusi tuh ?

meje tu dlm rm25.90 & kusi comel tu rm19.90. idok la tau mahal ke dok..buleh la kan ..:D beli kat Happy Home. Tau ? g google yer..:P

babai

3 comments:

ummiaqeef said...

semoga rajin belajar ye.. hehe. aqeef pun ade gak reading corner dlm bilik kecik tu tp dia takut duk sorang2 dlm tu. samada kena teman duk dlm tu or bawak buku kuar duk bace kat ruang tamu,haha.

BIONIC WOMEN said...

aritu tesco pernah wat sale meja gini rm9.90..hehe, tapi ok kot harga rm25.90 tuh. Dhiya xder meja camnih..
Dhiya banyak giler buku, dia minat buku..kalau dia nangis2 kat pasaraya, gi bahagian buku kompom senyap..dulu2 dia koyak jugak, tapi x pernah ler sampai hancur..
skang dia sayang giler buku2 dia, kalau kita nak simpan terjatuh pun dia marah,,"osak buku Iya, mama"..hehe

Pn. Zana said...

@roxy : haha. kunun2 nak membaca.skarg meja tu ada dlm bilik dh..

@ elly : hehe. bagus la tu die minat buku . Ammar ni x reti lagi la nk membaca or syg buku die..