carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Friday, February 25, 2011

jubah cantik & gojes dr Dubai !!

~enty melekat mgu ni !!post terbaru, tlg scroll down yer. Tq bebeh !!~


Assalamualaikum..

korang suke pakai jubah ? sweet kan kalu pakai jubah time ader event malam2. so, x yah nak pikir nak pakai baju ape. sarung je jubah nih. dh nampak cute..:D



korang tengok pic2 yg gojes ni tau !!

~ni website nyer~


~merah..so cute ~


~hijau~


~putih suci~


~hitam menawan~



cm ne?terpikat ? ni jubah dr negara Dubai nun. diorg kan kat sana mmg pakai jubah dlm kehidupan seharian ..so, mmg kelas la design nye..

kalu korg suke & eh, rase nak order lah..x pe..leh hubungi info2 kat bwh ni yer. :D



Boleh hubungi di :-

http://www.jubahsouq.com

http://www.facebook.com/AkieJack

mzma_qi@yahoo.com

selamat berjubah !! :D

4 comments:

Yan said...

Cantik2nya. tp sesuai ke kat badan i ni...hee

Pn. Zana said...

kak Yan: sesuai la..:D ader size beso

BIONIC WOMEN said...

kit akalau pakai ni mesti org tanya berpa bulan ngandung, tensen ler..sngat suka tegok kaftan dan sangat jeles pada org yg cantik memakainya

baincardin said...

selamat berjubah! ^_^