carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Thursday, February 17, 2011

ngedate di sunway pyramid


salam koranggg..

dh petang..boleh balik kan?

meh nk cite. hri Sabtu lepas, sy kuar ngedate kat sunway nun. tp pegi ngan kengkawan. anak suh asben jaga ..huhu.sekali sekala..bg mak pulak bersuka ria yer..:D

kuar kul 2-30ptg. pegi naik kete ngan Mimi.die ambik sy kat umah .. smpai2 sana dlm kul 3ptg cm tu terus cari kwn sorg lagi iaitu Fyda..:D

dah jumpe. harus cri tempat nak lepak kan ..jom kita makan di Garden !



~my food : Spaghetti Marinara , RM18.90~sedap!!

~Fyda & Mimi food : Chicken Teriyaki, RM18.90~pun sedap!!

makan+ sembang mmg heaven kan ?diorg ni kwn masa stay kat seksyen 4 tambahan, Bangi sebelum sy khwin. dulu pernh praktikal kat syarikat herba kat sana. tu yg duk Bangi. lepas khwin, dpt kije kat area Puchong, pindah la sni pulak. nnti bile sy dpt kije kat tmpat lain, maka berpindh la lagi kot. sy akan cri umah yg dekat ngan tmpat kije. senang sket ..:D skrg mmg tgh mncri kije kat tmpat lain. saje nak tmbah pengalaman kije yg lain ..meh sini bgtau kalu kat tmpt kije korg nak pekerja yer. sy boleh buat admin + sales sket2..:P


lepas makan, jom gedixx bergambar :D



~me & Fyda~


~me & Mimi ( nak khwin awl buln depan)~


~we~

lepas kuar dr Garden. jom jalan2 ke shop2 yg adaa.jenjalan saje2..hehe. x menyoping pung. Mimi ada nak survey handbag. so, men-survey la kami ni. x der yg berkenan pung. kalu ade pung ..mak aiii. harga pulak yg x tahan..mmg cm gitu pung kan ?:D


so, dh pukul 6-00ptg. dh nak balik. tp b4 tuh jom kita pekena aiskrim dulu :P


kami makan kat Baskin Robbins. :D


~Banana Split, RM23.50~


~FYda, the ratu of BR :D ~

kurus kan diorg2 ni. jeles sy..hehe. nak balik tuh Mimi kasi kad kawin die. huhu. sedih pulak tetibe kawan nak kwin. happy for her.so,awl bulan depan, ke Kuantan la pulak kita yer..:D happy sesangt lepas mcm2 tragedi yg berlaku.kan Mimi? sy tau awk akan skodeng my blog ..hehe

kuar dr SP tu kul 7mlm cm tuh. ader 1 tragedi x jumpe parking lots. hahhaa. sgt kelakar .but cuak jugak. ends up jumpe jumpe w/pun kami dh pegi tmpat tuh 2 kali. pelik tapi benar!! 1st time pegi boleh pulak x jumpe..haha.

smpai kat tol, my asben call die kata just pegi ke Maeps. dia tgu kat sana. oo. u berdua tengok kete drift yer..:D

ok..tadaaaa...



4 comments:

[-suziey-] said...

wohoooo bestnye banaa split tp kemain mahal..haih...

Pn. Zana said...

@suziey: mmg mahal lah..:D

BIONIC WOMEN said...

len kali kalau ke Sp silalah calling2..hehehe..bilalh me nak jumpa zana nih

Pn. Zana said...

@Eily :hehe. x rajen sgt pun pegi sana..sekali-sekala je.:D