carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Thursday, February 10, 2011

hadiah dr keluarga pengantin hr tu

salam ..

dh tunggang terbalik dh enty sy nih .haha. mmg fail la bab2 planning entry nih kan?x pe, sy kan budak baru belajar. ambik galah tlg tunjukkan ..haha. ape yg ko ngarut ni .

okey ..

korg bise g wedding mesti selok ke goodies bag kan ?ke tak ?x caye la.haha.kalu pegi wedding, x bwk buah tangan mmg rase x best kan?:D begitu jugak dgn saya. kalu ikut pengantin lagi la akan dpt yg hebat2 kan ?smbil2 duk ngintai ape yg ader dlm bag tu. nak mkn pun dh x focus ..haha. tp, lastly x guna pung brg2 tuh. lain la dpt makanan. mmg hbs la di makan dlm kete lepas makan kenduri ..:P

so, ni la hadiah tu. dah ngikut pengantin sure la dpt lain dr lain ..`


+

+





cantik kan beg mengkuang ni ? ada 3 warna . maroon, dark blue & black. so, maroon pun buleh la..

dia just bg pd pempuan je. kalu ko bujang lelaki mmg jangn ko mimpi la ..haha

nak tengok ape benda dlm ni??


tadaa..



1) cwn kecik tuk hiasan -dlm box reben kuning
2) cwn sederhana tuk hiasan-dlm box reben merah menyala mak ngah
3) cwn minum yg bise org buh piring kat bawh tu. apa kebenda entah nama- dlm box warna pink
4) surah yaasin - x de dlm gambar
6) piring warna maroon yg di ikat ngan reben pink

hehe. meriah kn ?semuanye kaca & english style gtu ..brg2 tu ader je ni . x tau nak letak mana..haha.

beg tu je dh rasmi. duk buh baju ammar & susu die if nak kuar jenjalan malam2.

dh x de dah bunga telor..hehe

ok ..tata

4 comments:

Yan said...

Banyaknya hadiah dapat..

BIONIC WOMEN said...

wah meriah gitu goodies begnya..
banyak giler barang dia...sume pnggan mangkuk..masa saya kawin dulu goodies beg penuh makanan, kipas, ngan kain tuala ajo..haha..tapi beg tu cantik..
saya memang suka beg mengkuang

karipapsayur said...

hoi mahai dowh beg mengkuang gini. sah kawen dgn org kaya!

Join giveaway mudah!

Pn. Zana said...

@yan. banyak sgt smpai x tau nak buat ape..haha

@eily :haha..mmg pung dedulu sama je patern. sy bg sudu & garpu kecik. kelako rase.

@Karipap Sayur : kaya la sket ..haha.