carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Thursday, February 17, 2011

kusi merah menyala Ammar

salam ..

Ammar ader 1 kusi. kalu duduk, akan keluarkan 1 bunyi ..poooot .cm bunyi kentut ajerr. haha.


mcm2 style ni hah kalu nak duduk. bukan nak duk dendiam .


eik, korek hidung yer ..:D



duduk cara terbalikkk.





dh .smile nmpak lesung pipit ..:D



ni kalu mood die ok nak duduk. kalu dtg angin kus- kus ..mak aiii, kdg2 die buang cm tu je kusi tuh. dh la lembut besinye, kang x smpai lama. hbs patah riuk tau!

kata hati saya :-

** abaikan pemandangan selerak kat belakang tu yer..
** kualiti pic bise2 saje. gune kamera saje.hehe


babai..:D

3 comments:

BIONIC WOMEN said...

hehehe...sumer merah ye Ammar...
boys memang camtu kan..kalau Dhiya cukup berhati2 ngan barang dia.kita tumpang pun xleh tau...kalau nak bagi org pinjam (kalau ada org datang umah)mulalah muncung..

Pn. Zana said...

a'ah ..Boys mmg cmtuh. jiran Ammar ni gurl tau. kalu kita main kat luar sesama . brg die x leh sentuh. kalu brg Ammar, mak aii. wat cm harta sendiri..huhu

.:mama dhia:. said...

dhia pun ade kusi cam tu..tp kaler biru.. mmg kluarkan bunyi cam kentut..dhia gelak jer bile bunyi..hehe...