carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Tuesday, February 15, 2011

eh, eh cite ni nk tayang kat tv3 la..suke, suke :D

salam ..

korang ingat x sy cite yg sy minat gile tengok 1 hidustan movie ni ?
kalu x ingat meh baca kat SINI yer ..



cite nih hah!



mlm tdi sy tengok iklan kat TV3 masa tgh layan cite Gemilang tuh. eh. eh. sekali tu tengok ader tayang tuk cite2 hindustan setiap sabtu 2ptg dlm bulan 2 ni hah . Panggung Sabtu kan ? lpas tuh. terkejut je bile ader cite ni ..akan tayangkn pd 26feb ni. best!!x yah dh nk tengok kat cd kan ?

Eily
~ x yah la nak ssh cari CD tuh..hehe. & Nieyla , awk pung suke kan cite neh. jom kita sesama layan yer..:D

kalu time tu hujan ke. x per, sy dh standby arial biasa dh ..huhu. semangat ajer. x sabau pulak rase..haha.

ok.sekian ..:D

3 comments:

BIONIC WOMEN said...

kita puas cari tp x jumpa..kat rumah mak kot..ingatkan kalau nak balikkg nak cari..tp xper saya nak jugak cari..kalau at tv meti banyak cut..x suka2..haha
kalau ada nnti kita inform

.:mama dhia:. said...

peminat hindustan rupenyer...hehehe..saye pun same tp cite hindustan baru2 ni kurang minat..suke cite hindustan yg ade SRK, salman khan, aamir khan, hritik roshan @ hero2 seangkatan dengannyer..hero baru x layan.. tp ade satu cite hindustan baru yg saye minat iaitu "3 IDIOTS" lakonan aamir khan..mmg d best.. (^__^)

Pn. Zana said...

@ Eily : x pe. awok cr dulu yer..hehe.kalu ader, kita g ambik..haha

@mama dhia: peminat sgt !!3idiots mmg best !! sgt best kan ..