carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Friday, February 18, 2011

berjimba2 di Sg. Congkak

salam ..

Ahad lepas kami ke Sg. Congkak (again!! ). haha. suke ngat ke sana ek. x der lah ..dh si kecik suke ke sana. so, ke sana la kami ..:D

smpai sana around 10am. makan dulu, lapo kemain. hr tu just bwk simple food je. nasi, smbal sardin & telor dadar aje. tp, mak aii. kalu main air2 ni cepat tul lapor nye ek ?


jom melayan gambor :)







tetibe malas nak caption. haha.

kali ni pegi tempt lain. tempat bise tuh dh ader org lor..so, kita g tempat baru. best la jugak . hehe. suke tul Ammar main air. tp die lebih suke main batu2. ambik batu & cmpak laju2 kat tempat air. & mula la wat muke takut air kena muke. leh imagine x cm ne?hehe

kul 12tghari, siap2 tukar baju. & baliik la kita sbb my asben kije malam tuh ..:D

ok. len kali kita pegi lagi yer..:D sesape yg nak ajak g togather2 boleh la g ngan kami..sg. congkak ni dh cm umah ke 3 dh ..umah 2 kat opis..haha.

babai ..

6 comments:

sakila's craft said...

bestnya berjimba2 kat sg congkak...berendam sampai kecut tangan kaki

Pn. Zana said...

sakila : itu la..smpai kaki kecut..:D

.:mama dhia:. said...

lame dah teringin g mandi kat sini..

syariza09 said...

bestnya dpt main air, tp air kt ctu sejuk la, x leh rendam lama2

Lia said...

bestnya berjimba2 di sg congkak ni..

BIONIC WOMEN said...

x pernah gi ler...
nak sangat gi sini, nnti kita together2 ek zana, bila ek?..nnti ler, kita pot luck bekal makanan..hahaha