carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Friday, February 11, 2011

cite hindustan feberet sy

salam ..

kali ni sy nak cite kat korang pasal filem hindustan peberet sy. tp, malangya sy x ada pun cd cite nih. sedih sesangat. cri kat you tube pun x de sape2 yg nak download.:D

sy dh try google sndiri tp x reti hah sy nak download2 ni ..haha. cian kan ?

so, sape2 yg ada cd cite nih bg la sy sewa. klau baik ati lagi boleh la bg pinjam je. boleh la sy repet 2,3 kali tengok.haha.

cite ape tuh ?


korg tau ?mesti tau kan .:P

cite ni best sbb sy rase ada percintaan & persahabatan . tp ending nye ttp berpihak pada yg benar. bak kat org kalu dah jodoh tu.mmg lari tang mana pung die mmg jodoh ko ..:D

bye2 semua..selamat berweekend. .:)

4 comments:

BIONIC WOMEN said...

kita ada CD nih..kita suka.heehe..
beli masa zaman U dulu ag..tapi kat maner kita simpan ek?hehehe

~Miss Sukasih~ said...

Same la kte...nieyla pon suke gler cter nie...

Pn. Zana said...

@eily : cari lar..nak pnjam!!

@ nieyla : kan.best

syariza09 said...

mmg minat, ada cd lagi.
kt pc opis ni mmg simpan lagu2 crita ni, sesekali bila piling miling, mula la dengar lagu2 filem ni jaa