carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Monday, November 8, 2010

paling best bile umah bawah .

salam ..

dh nak dekat pukul 5-30 kan ? hr ni cm lemau je nak buat kije opis. lemau bukan bermaksud malas ye. cume semangat tu kurang sket..:D

seperti yg korg tau ( chewah..smua tau tu). dulu umah sewa-an sy di tingkt 2. yg perlu naik tangga sebanyak 40 anak tangga itu kan ?since pregnant Ammar la pndah situ dr Bangi. so, bulan 5 hr tu pindah kat umah sewa-an sekarng yang mana bawah sekali & x payh naik tangga. Maybe tahun dpn umah sendirian berhad akan muncul!! hehehe. yg paling best skali selain gambar di bawah ialah jiran2 yang baik. sy suke!! sy kan suke berjiran ..hehehe.

ok, ape yg best sgt bile umah dh bawah ni ? jom tengok pic ni. korg sure akan setuju 100% kan ?

+

+

+

+

+

+

+

+

+

tadaa...



boleh jemur baju di tengah2 panas terik mentari itu!!



kan ?sape setuju angkat mouse!! hehehe.

tp, bg sy . boleh jemur baju time weekend aje & hr sy tetibe mc & tetibe mls nak g kije..hahaha. boleh gitu ?:D

ok la..sekian ..


3 comments:

BIONIC WOMEN said...

hehehehe...setujuuuu...
cantik background...

mamaelly said...

hihih sbb itu la elly tak mintak quarters kat Putrajaya nie.. tak suka dok rumah apartment..hihi

Pn. Zana said...

BW : hehehe. kan ?thanks
elly : tu la..mmg pun. ssh duk apartment ni.