carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Monday, November 1, 2010

dating tengok cite takers di IOI Mall

salam ...

meh layan cite kami ke IOI Mall, melayan keinginan nak tengok cite omputeh Takers ni ! :D

awl pg dh smpai ..lepas terpaksa-rela hantar Ammar ke umah tumpangan die a.k.a taska..terus gerak ke IOI Mall. kesudahannye. kena tgu wayang ni bukak!! hehehe. dh lama sgt kan tunggu, pegi main game kat kedai game sebelah tu ..mengimbau time bujang dulu kan ?lepas dh hbs token digunakan yg hanya rm2 itu, sy nak ke kedai buku popular. sy dh rembat buku masakan..nnti sy cite.:D

lambat sgt bukak nape?



semangat gitu. kul 11.30 baru bukak!! :D


duk melepak kejap kat kusi depan tu..hehehe.



muke org dh x sabar2 sgt nak masuk wayang gelap gelita tu :). de jerawat tu ..menci !!


tadaaa...poster cite yg kami tengok!!

cite ni ?

best ..de aksi, family & friends. sy suke la..jln cite yg simple & mdh difahami!!

sekian ..

p/s :sejuk gile dlm tu. org x ramai kan ??



2 comments:

BIONIC WOMEN said...

best x citer tu..kami nak berdating minggu ni, nak tengok you again..nak gelak guling2 kat panggung..hahahah

Pn. Zana said...

BW: best!!sy suke. banyak aksi. you again tu!! best. kelako . nk tgok kat mana?