carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Wednesday, November 3, 2010

jawapan pada sakit2 pinggan sy

salam ..

skrg mmg kerap tul skit pinggang. mengalahkan tgh peknen 7,8 bulan je kan? ni mesti salah tido ni atau pun mybe dh nak dekat umur 30 kan ?ooh tidak !! kena cepat2 minum Anlene nih. hehehe


tp, sy kalu skit pinggang or ape2 jela yg skit kan , try guna ni :-



nak beli brand ogawa atau osim tidak la mmpu. so, beli la yg kecik cm gni. guna bateri jer. tp, setakat ni bateri tu x la tukar2 lagi ..:D benda ni sy beli masa ada sorg mamat tu dtg opis sy tunjukkan bnda alah ni. die suh sy try. ade la gegaran . dh terkena pujuk rayu mamat tu!! terus booking tu. leps 2,3 hari die antar. harga dlm rm29 ajer!! mamat tu kata, harga promosi . leps ni benda ni nak jual pada osim dh. xtau la sejauh mana kebenarannye. atau pun propa saje..:D

yang bentuk bulat lonjong tu ada 2 kan ?so, letak je la kat area yg lenguh or sakit. leps tu on je kat alat yg segi empat tu. ada 3 jenis gegaran. tp sy suke yg tengah2..die cm best sket.sy pun x reti nak cite..hehehe

ok la sekian ..

p/s : benda2 gni sah2 from Cina kan ?terror tul diorg ni ..eh,korg ingat x de radio kecik cm gni gk ?time study dulu x mampu nak beli walkmen yg mahal2 kan ?


2 comments:

syariza09 said...

mcm best jer ni. kalo sy dpt satu mcm ni pn ok gak. sblm ni mmg kekadang tu rasa skt2 pinggang . Tp lps ni kt mana pula nk cari menda alah ni...huhuhu

Pn. Zana said...

sya: itu la..x tau la nak cri kat mana..resit semua sy dh buang ..:D kalu die dtg lagi sy bgtau yer..