carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Tuesday, November 9, 2010

3rd Anniversary

salam ..




9 nov 2007

sy guna pakai date di ats sbagai Anniversary sy & asben. date tu hr akad nikah . so, bukan date kat pic tu ye..hehehe.

Alhamdulliah dh 3 tahun kami hidup bersama! hidup sebagai suami isteri mmg banyak dugaannye. di awal2 hari perkahwinan mmg sering berlaku salah faham. adatlah kan. sedangkan lidah tergigit ni pulak suami isteri..:) Pelbagai dugaan yang mendatang menjdikan hubungan semakin kuat dan semoga berkekalan smpai ke akhir hayat hendaknya -Amin-

Perkenalan selama 9 tahun berakhir dengan perkahwinan. sape yg x gembira kan ?tp, mybe asben lagi happy kot.sbb akhirnye die dpt khwin ngan saya..hehehehee. boleh gtu ?

5 bulan kahwin, akhirnya sy disahkan mengandung!! happy la sgt .Allah bg kami harta yang paling berharga. Kelahiran Ammar dalam hidup kami sangat2 bererti. Thanks Allah !!




Ya Allah!!

Rahmati la rumah tangga kami berdua .Kau lindungi la kami agar kami tidak akan sesekali melupakan Kau. Amin .


sekian..


4 comments:

~Miss Sukasih~ said...

Tahniah~~semoga Allah rahmati umah tangga akak hingga akhir hayat~~amin dan di kurniakan anak2 yg soleh serta solehah~~

azlinFB said...

hepi anniversary pn zana... smoga perkahwinan ini kekal bahagia shingga ke akhir hayat..

mamaelly said...

happy anniversary zana...

Pn. Zana said...

Thanks semua!! :D