carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Monday, November 8, 2010

jom main tumbuk2..

salam ..

tentang kejadian tajuk di atas :


hari : Jumaat (Deepavali day)
masa : 1ptg ++
pelakon : si kecik yg nk masuk 2tahun bulan depan .
penjaga pelakon : sibuk baca novel ..:D


jom layan gambar : -


baby gate mmg terbukak!! . maybe tension sbb ibu die asyik suh tido jer, anak nye pun masuk dapur senyap2.terus bukak kabinet dapur. ni mmg port faveret die. Ibu yg duk sibuk baca novel cinta x hbs2 tu pun cm pelik, mana la anak nye itu. apa lagi, jdi detektif kejap..




ooo. main kat sini yer !!




hah!! dh dpt gambar si kecik x berbaju itu!!tumbuk2 bawang yer. nk masak apa??




tapi, malangnye x dihiraukan ..nak ambk bwang putih pulak dah ..


tp, ibu die biarkan aje..smpai la anak die bosan . bile dh agak die bosan..kemas la balik.. x rugi pun kan ? tp, kena duk sebelah die la..satgi abis 1dapur die selongkar ..

oh ..anak ku itu !!

sekian ..


3 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

mak ai rajinnya anak bujang ni menumbuk, wat sambil ke....wah leh wat bakal menantu ni...dear...wat la lagi 2 iklan nuff tu...then baru leh dapat BE yang masyuk....cayok2

ratna said...

wah cik adik... tumbuk bawang tak kupas kulit bawang dulu ker.. terror..

Pn. Zana said...

anje: hehehe. sy dh try nak buh lagi 2 iklan tu . x boleh2 la.leh tlg ajar kan ?
ratna: hehehe. ni cara baru :)