carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Tuesday, November 2, 2010

mandi manda & makan2 di sungai congak

salam semua!!!

bila pegi?
- pagi Ahad yg lepas.
dgn sape ?
-bertiga lebih baik!! ingat nak ajak some of our frens, tp, x berjaya!! :D lain kali nk ajak my jiran ..bestnye ader jiran baik kan ??

meh layan pics ajer..


~ayah bawak anak main air dulu. sbb ibu dh lapar kemain !! :D sbb diorg dh makan kat umah dh. Ibu x nak.ngada..:D


~see..ni betui2 dpn kami. so jeles kan..family gathering.bakar2 ayam gtu..best nyer!!



~cubaan buat peace..so comel kan ??



~ngan Ammar ats batu!! air sgt sejuk. sejuk yg melampau. kami mmg anti-sejuk!!. hehehe. kesudahannye. kitorg x mandi beria** pun. Ammar mmg sejuk sgt die. mybe kena pegi petang sket kan ?tp, kan musim hujan la ni..abaikan aje.pegi tahun dpn musim panas..sy mmg x mandi sbb lupe bwk tudung spare..:D



bawak makanan ape?

-hr tu sy bawak nsi goreng pedas menggila tuk sy & asben, nasi & sup ayam tuk Ammar. & side dish nugget & roti sapu marjerin.

kami mmg suke berkelah..lepas ni nak pegi. nak buat bakar2 la..atau pn nak makan steambot. sedap kan ??:D korg suke x?


**beria- beria2. mcm bersungguh2 la..




2 comments:

syariza09 said...

mmg suker...ari tu dh gi sana. air mmg sejuk giler, mandikan aiman pon jap jer, mulut dh biru trus bw dia naik atas

Pn. Zana said...

sya: betui..mmg sejuk menggile ..