carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Monday, November 1, 2010

cepat2 ambik anak bile habis movie..

salam ..

betui..dok fikir psl anak je masa tgok movie..hehehe. dh hbis je cepat2 pegi tekan lift nak turun!! :D

tp, berfore tu pegi mydin USJ kejap..sbb nak cri basikal kat die yg die suke tu. ingat x sy pernh beli basikal baru kat die..die x bape suke yg tu sbb maybe besar sket..die ttp suke basikal yg dh patah handle itu..:D tp, malangnya..x de.huhu.. x de rezeki ko nak !!nnti sy ambik pic basikal handle patah itu..:D

lepas tu..hujan lebat yang amat. nsb baik parking kat tepi2 tu je yg bawah bumbung tu. kalu x ..lambat g la ambik Ammar. & smpt beli kueh tuk ckgu taska die..kunun..ambk hati ambik lewat kan ?

tepat kul 3ptg..dh smpai taska Ammar..kena ot rm8 kan ?bayar cukup bulan ..huhu..x apa, la..:D

balik umah jap solat & tukar baju Ammar..pakai kan baju lengan panjang ..sejuk wei ..dh la hujan kan ?

beedesup pegi Alamanda..tujuan ..nk bwk Ammar jenjalan..& nak makan ! lapo kemain..x mkn kat IOI sbb sedih teringat kat Ammar ..hehehhee. kalu kuar weekdays mybe x terasa sgt..:)


seperti biasa..x leh mkn ngan aman ..die asyik nak berajln sana-sini. pegang kusi org sana sini..bg asben makan dulu ..hehehe. pic makanan x snap pun..tetibe malu..hahha

ambik gambar budak kecik yg kena tinggal ni ajer..:-





sekian ...

p/s : mkn nasi ayam share ngan Ammar..tp, half nasi je tinggal..lapo kemain lagi..beli donut ..sedap..:D


2 comments:

BIONIC WOMEN said...

mydin usj memang xder basikal sangat...kat giant sebelah tu banyak. Basikal Dhiya pun beli kat situ jer

Pn. Zana said...

BW : itu la..dulu ader banyak situ. x apa lah. dh beli yang lain pun..:D