carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Friday, November 19, 2010

kecewa: Malaysian's Team dh tersingkir

salam ..

sgt kecewa mlm tdi sbb diorg ni dh tersingkir :(

untuk yg tak tau. diorg ni la wakil dr negara kita untuk program The Amazing Race Asia (TARA) musim ke 4!!

mlm tdi mmg semangat tul nak tengok. kul 9.05mlm dh stanby tengok dpn tv. si kecik Ammar dh x heran sbb baru hbs rancgn faberet die kat Oasis. :) kalu x, die nak azan! nak azan! nak azan! ..:D

episod smlm, diorg kena terbang ke Bali Indonesia dri Australia. mula2 tu diorg ni dh dpt no1. pas2, dpt lencongan. diorg pegi buat yg susah. giler lah. nak kena cari nama yg telah di berikan tu kat salah 1 kubur yg banyak tuh!! mula2 tu nak buat yg ats kepala. tp, diorg cm x yakin. dh buang masa kat sana lama. lepas tu, baru tukar !! buat yang ats kepala tu gile la sng & cepat!. . & kebetulan kumpulan Rich tu dh salah naik private car. dh kena penalti. diorg ingat dh kalah dah.sekali jumpe team kita ni kat pasar tu. mula la diorg berlwan sesama mereka. bile part kira duit tu la, team kita ni kalah !! huhu. kecewa la sgt. next week, mgkin diorg akan ke Malaysia!! tp sayang..team kita dh tersingkir. btw, mgkin balasan sbb mlm sebelum tu diorg dh khianat pada team Rich tu!! smpai nak bergaduh la..:)

panjang lebar kan penjelasan sy ..hehehe

sekian ..

p/s : x tau dh nak sokong saper..:D


3 comments:

mummy_ayu said...

sama je ngan entry ayu pagi nie..tu la sedihkan..ayu pas nie sokong team s'pore tu michelle ngan
claire sbb diaorang kan geng dgn ethan & khairie..

OnFarisha said...

Yup.. Mmg FRUST!

syariza09 said...

larr..ye ke..x dpt gak masuk final