carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Friday, August 13, 2010

Tetibe sy terjumpe buku ini : Catatan Duka Diana Naim

Salam Hari Jumaat semua!!

Ingat x dlm mgu leps sy bgtau, sy tgh sibuk2 kemas opis kan?nak pindh brg dr Kajang ke opis sy di Puchong..dengan x semena2 sy t'jumpe buku seperti di bawah :-


Secara jujurnya, sy tau ttg kewujudan buku ini.tetapi baru skarg, sy dpt membacanya.hehehe.dh nak masuk 4 tahun dh pun, baru skrg dpt baca.hehehe.

Mungkin smua org dah tau kan kisah Diana Naim nih. Setelah, sy katham baca buku ni yang x la setebal mana, sebagai wanita sy faham perasaan die.cube banyangkan, org yg kita sayangi & susah bersama2, tetibe pegi mcm tu ajer. x ke meroyan kan??mcm tu la jugak apa yg di lalui oleh dia nih. Tetapi, skarg, msing2 dh ada kehidupan sndiri kan?Hanya mampu berdoa agar die dpt melupakan kisah tragis dulu & membina hidup bersama suami & anak tersayang. ko ada anak dh kan?Dia ada???? :D

p/s : mgkin ada hikmahnya die x khwin ngan bekas tunang die tuh. kan?


4 comments:

Fieza79 said...

btol tu zana mmg kesian dia kan...? kena tinggal di saat2 zaman kemuncak tunang dia...hrp2 dia bahagia besama somi dia skrg..

Pn. Zana said...

fieza: betui tuh..sedih bc kisah die..:(

Shieda said...

akak pun nak wat novel lah..huhhuhu.

Halimatus said...

memang kesian tapi nak buat macamana orang dah glamor mana nak ingat time dia susah, apa apa pun suke tenguk dengan kehidupan dia skrg dan bahagia dengan anak dan suami tersyg