carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Friday, August 20, 2010

agar2 paling sng di dunia!!

Salam Jumaat semua!!!

Pg2 buta tdi sy buat agar2 ni :-

AGAR2 MERAH

~~> masih lagi berasap tau!!

sgt la senang nak buat!!sy bgun pg tdi dh lewat. Almaklumla x bgun sahur & asben pulak kije mlm..hahahha. seronok la tido kan??bangun2 je dh pukul 630pg..cepat2 buat susu tuk Ammar. sbb bise die akan minum pukul 5pg. ni mesti kes die dh bg sign nak susu.tp, sy pegi bantai tido x kesedar ke diri. :P

so, pg2 tdi terus la decide nak buat agar2 ni.nnti la ambik resepi buat yg lagi sedap kan ..hehehe. ni simple je agar2nye kan?nak buat cm mana, sy ni x la terer sgt bab2 masak nih. bab2 makan je juara!!:D

ok la. esok cuti kan ?best x?boleh la kan ?:D

p/s : esok, cm nak pegi sales Metrojaya kat PICC tu ler..nak cri baju tuk Ammar.. :D

3 comments:

Mommylicious a.k.a ibuRafiq said...

ok lah tu...enjoy your shopping!

syariza09 said...

sblm brg2 kt PICC tu abis, baik gi skrg :p

Pn. Zana said...

Ros: hehehe, x tau lagi nak g ke x..:D

Syariza: hehehe. esok2 la..:D