carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Tuesday, August 10, 2010

suspens aje!!

agak2 korg akan suspen x if tetibe nampk 1 plastik ada nsi lemak banyak bungkus & di ikat kat grill umah korg?? mcm pic ni :-


suspens kan ??ms ni, dlm pukul 8 pgi. Ammar msih tido & sy baru kuar dr bilik air. tetibe nampak plastik nih. so, sy agak jiran sy bg.sbb time tuh ade sedara mara die dtg. smlm, die pun ada bg makanan..so, sy just tgu je die kuar rumah!!kot2 nak jemur kain ke ape. tp, x lalu2 jugak.tetibe sy dgr suara kat belakang. terus sy tanya..die ckp bukan!!Alamak..sape ek?suspens ko!!

sy call asben. die kije mlm ..kot2 die ada idea sape yg bg. erm,die pun x tau !!

Tetibe je teringat kat abg sy.die mmg niaga ns lemak & duk kat shah Alam.terus call die. erm, mmg die yg bg. die otw nak ke kolam memancing di kajang.die x de kredit nak call. huhuhu. ape lagi, makan la nsi lemak free kitorg pagi tuh. :) Habis punah diet ku!!hahahaha

P/s : nak kena psg wireless door alarm ker ek ?hihihi..

3 comments:

~Miss Sukasih~ said...

hahaha...rezeki yang tak di jangka tu...=)len kali bg nieyla 1 yer...hehehehe

IdzaLia said...

hehe.. suspen aja kan..

Pn. Zana said...

Nieyla: hehehe. jauh sgt tuh nak bg ..:)
Lia: sgt suspens..:D