carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Friday, August 13, 2010

patutla diam aje dlm kete, buat operasi rupenya!!

salam smua!!

Rajin pulak update blog lately ni kan?:D . kali ni nak cite hal smlm,sy balik kije dlm 4.30ptg, so smpai umah dlm 4.45ptg, so. solat Asar dulu. b4 tu tanak nasi dulu bape banyak dulu la . smlm, masak sup ayam, telor dadar & smbal belacan serta ulam timun ajer.so, dlm 5.45ptg,dh siap2 nak mandi. kul 6ptg, ambik Ammar kt taska.

Dh smpai taska, mmg die x nak duk dlm car seat tuh!!terus nak ke tmpat driver.aduhai!!cm ne nih..so, sy bg la biskut kat die.& terus die g seat belakang.. smbil2 tu pesan pd die..duk baik2 nyer. & sy bwk kete dgn penuh hemah skali!!:D

Tetibe, smpai kat trafic light. sy akan ke kanan untuk ke umah. stop kejap & tengok kat belakng ..& 1st yang sy telah nampak, kat bwh nih!!kat carpet :-

Berterabur pulak duit yg x seberapa neh



tengh sakan keluarkan kad2 pulak !


kusyuk je muka die tuh !




gigit tangan tuh kang..:D



siap melunjur kaki lagi :)

*pic di ambik setelah dpt park kete dgn selamat dpn umah ku*

p/s : esok cuti!!leh tido smpai lebam..hahahha. jgn harap la .bujang buleh la kan??

2 comments:

IdzaLia said...

hehe... si kenit tu buat operasi secara solo ye.. hehe..

Shieda said...

sama la..perangai Ziqri pun....menyelongkar. tp klu die dpt beg make up...fuh!! lagi die berminat!!