carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Monday, August 23, 2010

cite sabtu malam

Salam ..

ni sambungan cite yg sebelum ni. tdi cite yang siang ...ni malam pulak ..:D

dlm pukul 11-30pm, asben ajak pegi Danau Kota..masa tu Ammar dh tido dah. die ckp, saje jaln2, bosan kan ..so, ape lagi, x layan kan..merajuk kan ..apa lagi, siap2 kan diri & bwk semua kelengkapan yg ada. kuar2 je bilik. asben dh angkat Ammar & bwk die msuk kete..aduhai!!excited kan ??:)

jalan2 pg2 buta tu..erm, ramai jugak yang bwk anak2 kecik diorg pegi.org bandar la kan?masa tu dh pukul 1pg cm tu,Ammar smbung tido lagi..muke die pun cm blur2 kan ?kesian, terpksa ikut ayah ibu die yg suke berjln tu ..

asben ni die nak pegi tengok org kampung dia meniaga kat situ. tp, mmg dh berhajat nk cri baju tuk si kecik ni lagi & lagi ..:D tuk ibu die, relaks dulu ..ni jeles ni, smua tuk anak yg 1st kan ?hehehe. ape kehal pulak ko nk jeles ngan nak sndiri kan??:D

ni la yg di beli :-


asben suke sgt ngan jeans & kemeja tuh. cantik kan ??dh try dh pun...tgu next entry yer. :D

p/s : hr ni nak buat nsi gorng ajer..ayah die kije siang ..tgu die balik,baru masak & makan ..


2 comments:

syariza09 said...

terberkenan la ngan sandal tu. harga ok tak?

Pn. Zana said...

Syariza: ada 2 colour aje, itam & merah cm gni .rm18 aje..:D