carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Thursday, August 19, 2010

pakai sabun aper?

Salam semua!!!

Malam tdi hujan lebat sgt kan?x sure pukul bape dh masa tuh, bunyi guruh plus petir kuat sangat,smpai Ammar terbangun & cari2 ibu die.so sweet kan??:P Ayah die kije mlm tdi.:(

Pagi tdi masa antar Ammar kat taska, cikgu yang sambut die tu tanya.

Ika[cikgu taska] : guna sabun apa dekat Ammar ?
Saya : sabun mandi ker?Life Bouy
Ika[cikgu taska] : bukan, dekat baju, wangi jer ?
Saya : oooo, sabun Attack, maybe wangi tu sbb pakai softener. sy pakai ni :-



pilih yang mana satu ??? jwpan nyer :-













PURPLE


try la, wangi sgt tau!!ni Mak sy yg suggest..hahahha.mak lagi advance tau ..:P

p/s : Mak saya suri rumah kepada 9 org anak [termasuk adik yg meninggal] :)

2 comments:

syariza09 said...

ooooo..kaler purple. Dolu2 sy pakai kaler ni gak, tapi semenjak 2 menjak ni lbh suka ngan kaler pink..wangi gak. Slalunya kalo pakai ni tuang brp penutup. Sy slalu tuang 2 penutup jer. Masa kain masih basah ada la bau wangi tapi dh kering, bau pon hilang. Agaknya kena letak banyak2 kot

Pn. Zana said...

syariza: sy beli yg refill, so main letak ikut hati je..hehhee. tp, x de la banyak sgt pun. & maybe wangi tu kekal kot sbb baju ammar, bise saya jemur dlm umah jer..:D