carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Wednesday, August 25, 2010

mcm la reti nak tekan

Salam Semua...

hari ni dh masuk hr ke-15 kan kita berpuasa. Alhamdulillah erm, mula la sibuk nak buat persiapan nak raya kan?belanja2 jugak ..ingat leps raya yer.hehehe. kena berjimat . tp nyer, kalu dh raya msti nak belanja besar kan, ye la..sekali sekala dpt kumpul ramai2..

**agak melalut lak membebel **

ni nak cite sal anak teruna saya nih la..mcm pandai sgt kan tekan2 remote. yg die tau, tekan kat butang on/off aje la. skarg, pesyen die, suke tekan kat tv & mula la sibuk2 cri remote suh kita tekan bg ok semula. kdg2 sy wat tak tau jer. tension kan ?hahahha. kalu sy wat x tau ..mula la die nak baling remote tu ke lantai or muke sy. tu tandanye suh kita buat tindakan ape yg patut..hahaha. sabar nye ...:D


kelihatan budak berumur 1 tahun 8 bulan tgh gigih tengok tv smbil tekan remote ..:D

p/s : budak kecik ni mmg sgt2 noty skarang..sakit badan kalu mlm2, suke wat aksi wwf..:)

4 comments:

Fieza79 said...

main2 remote jgn smpai rusak dh...bdk2 mmg mcm tu kan zana...

syariza09 said...

lps ni remote kena letak tinggi2 ler. kat rmh sy punat2 kat tv smuanya dh bertampal & tutup ngan plaster sbb tak nak kasi ank main. kalo tidak asyik menekan2 punat jer..

td gi jln2 kat jualan puspanita, ternampak la sandal mcm Ammar. mahal la..RM25..better gi danau kota kannn

Pn. Zana said...

Fieza: tu la,kalu boleh x nak bg die pegang remote tu. tp, bdk2 ni mmg cm gni .:D

Syariza: selalunye sy letak remote bawak kusi..hahaha. ek?tu la ingat pun nak buh plaster.boleh la nnti nak try..:D

mahal tuh!!g la cri kat danau k. hehehe. mana tau dpt murh lagi dr saya.:D

Srifairus said...

fahri pon dah start main tekan2 punat kat TV tue.. kawan sri kata ada child lock.. try la buat.. tp make sure remote jgn hilang yerk.. nanti tak leh alih channel