carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Thursday, August 5, 2010

sy bangun lmbt pg tdi

Salam u all!!

ptg smlm, asben call, suh wat puding buah nih, sbb nak bwk g opis die hari ini.!!dh lama sy x buat..seingatnye last masa sy buat open house last year, dh nak msuk 1 tahun kan?:P

mlm tdi, dh cri bahan2 kat Hero Supermarket. so, balik tu just wat puding aje & sejukkan buh dlm peti ais & tidur, dengan harapan leh bangun pagi untuk buat kuah & packing tuk bwk ke opis di Bukit Jelutong itu.:)


Tp, mlangnye, sy sengaja bangun lambat !!hahahha. x de la, mmg sy dh bape kali delay kat alarm itu..hehhehe. smpai la dh nak subuh gajah kan, baru ingat nak bangun. hehehe,sila jgn ikut perangai sy..:)

So, agak kelam-kabut la kan..mana nak masak for bekal lagi, nak masak kuah puding lagi..nsb baik sy sgt cekap di dapur hehehe.so, sy suh paksa asben tolong jugak plus Ammar yg menyebuk itu..:) Ammar akan bangun awl, kalu x de org kat tepi2 die..hehehe. kalu hari cuti, boleh la..sama naik ngan ibu nye..:))

Kesudahannya, pinggan x sempat basuh pun..& asben dh ckp, die akan basuh nnti lepas balik dr opis die..ekcelly,die kije malam neh ..:)

Ini la rupa cm ne puding itu :-


tapi, ni ambik dr google!!* lebih kurg la pun*

P/s: mlm tdi, tetibe air paip x de..erm, cuak ajer!!sgt fobia skarg bab2 air nih!!sensitif kan?:P

2 comments:

~Miss Sukasih~ said...

kira ok la tu kak zana...tapi nape x mek gambar asli yang akak buat?

Pn. Zana said...

hehehe. itu lah, next time la ye..:)