carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Wednesday, August 4, 2010

smlm, hr yg sgt penat

hai semua!!

penat sgt semalam!!dh mcm nih :-

btw, bos sy ada 1 kedai komputer di Hentian Kajang. bukan dlm bangunan tu, cume bangunan di belakang2 nyer. Memandangkan my bos sgt bz lately & ada la masalah dalamannya, my bos decide for tutup ajer kedai itu. so, smlm. hari yg sgt penat sbb nak pndahkan brg2 dr sana ke opis sy di Puchong ini. huh!!sgt penat. but lega sbb dh selesai kan?x yah dh nak peningkan pala my bos lagi nk mikirkan bile la nk settle di sana.

settle kije dlm pukul 4ptg. sempat la pegi makan kat Asam Pedas di Bangi..betui2 depan PKNS. dh lama x makan kat sana. paling suke ikan bilis masak pedas plus tempoyak ..yum, yum..nk buat sndiri x pernh g try. ada je alasan neh .:)

so, hr ni buleh la relax kejap ..hehehehe. buleh ker ?:)

p/s : jiwa jadi tenang bile tengok bos dh x pening kepala..:)


2 comments:

~Miss Sukasih~ said...

cian nyer...mahu x penat cmtu kak...sabar2...tapi pasnie dah leh relax ckit dah kan...wah!makan asam pedas kat bangi tu...peh!memang sodap kat ctu...dah lame x gi sane...

Pn. Zana said...

Nieyla:kan?leps ni dh buleh relex sket ..:) suke gak ek mkn kn situ?hehehehe. sedp kan ?