carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Thursday, August 26, 2010

taska oo taska...

salam smua!!

ni nama & alamat tempat persinggahan anak sy jika sy berkerja atau pun nak pegi dating ngan asben..**betul**. setiap hari bekerja sy akan hantar die kesini . sesekali je kalu sy rajin nak mengemas rumah, sy akan hantar jugak hari Sabtu.kalu die ada, dengan die2 jugak kena kemas..:D


:: saje kasi glamer sket taska nih ::
~boleh ambik no tepon die. service bagus!!~


semalam, dpt surat dr owner taska. mcm ni la isi kandungan nya :-


see..

lama kan diorg cuti?lebih 2 hari dri company sy bagi tuh.tp, x ape la..sy rela ambik EL. habis tu, nak suh die duk mana?ayah die sah2 kije kan ..

x ape la, bg la diorg cuti lama sket..nak balik jauh kan??:D

p/s : tulis betul2 nama anak sy ok.Muhammad Ammar Syazwan yer :P


3 comments:

syariza09 said...

saya pula tpaksa bw ank ke opis sbb taska cuti sampai 16hb. Nk amik cuti pon, dh tinggal sikit. terpaksa laaa

Pn. Zana said...

syariza: ye ker?:) sy nsb baik 2 hari je lebih,kalu la smpai jumaat tu.x tau la cm ne..:D

Mommylicious a.k.a ibuRafiq said...

taska sy cuti sampai...17hb...lg lame...guane?nasib husband cuti samapi 20..