carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Thursday, April 29, 2010

Jawab Tag lagi !!

Salam,

Amboi!!sakan ko ek menjwb tag!. :)). suke2 pulak mengetag2 nih kan? ok kali nih, tag from Lia Actually, sy yg pelawakan diri nk jawab. :P

Jom kite review ape benda la soalannyer..
(debar laks)
_
_
_
_
_
_


1. siapakah anda dirumah?
~sebagai isteri & ibu yg garang but loving.

2. siapakah diri anda disamping rakan?
~sedih :) dh lama x jumpe kwn.:P btw, kwn2 baik sy mesti tau sy siapa. sgt peramah & sensitif if rakan de problem.

3. 5 benda yang anda idamkan tapi masih belum tercapai?
~Bnyak tau!!tp dh suh bg 5, kena ikut arahan yer..

1. menunaikan umrah/haji bersama family (kalu x dpt pun, nak kumpul duit, nak suh parents g sana dulu)
2. of coz nak de umah sndiri. simple but nice. nk bg banglo pun terima.:))
3. nak de business sndiri. cite2 nak de kedai. business nature: nak bukak hypermarket / stationary. (teringin nak suh org panggil cik puan!!)Gedix!!:p
4.nak g bercuti ber3 sahaja. teringin nak g pulau. nk prgi 1bulan boleh ???:)
5. nak bwk all of family members pegi holiday.of coz dkt resort, leh buat bbq etc. best2. nak pegi 1 miggu boleh ??:P

4. siapakah nama pasangan anda?
~Amir Hamzah b. Ishak@ Abang (w/pun die mude 2 tahun):P

5. ceritakan 5 perkara yang paling anda suka
tentang pasangan anda?

1. Bertanggungjwb sebagai suami & ayah
2.Sensitif terhadp perubhan mood sy
3. ambik berat (sbb die berat sgt kot:P)
4. rajin bile di suruh
5. Penyayang tp x romantik pun. (x pernh dpt bunga pun)

6. bila tarikh couple?
~kalu ikut kan kenal & couple cinta monyer start sekolah menengah 1998. but putus, & jumpe balik on april 2005. (so, nak ambik date mana yer?)

7. kenangan pahit anda bersama rakan anda?
~Ada: kwn yg mengata kita dr belakang . but die silap.die cite kat my friend jugak. but, sy x ambik hati pung. biarla die dgn labunyer..

8. lagu tema cinta anda?
~Di Rantai di Gelanggi Rindu..Exist .:)) malu nak cite lebih. time sekolah dulu. :P

9. apa perubahan yang anda ingin lihat
pada pasangan anda?
~Dh ok ..x yah nak ubah2..

10. Tag 10 rakan lain:
~siape ek?sbb tag ni cm dh ramai yg buat..but, sape yg belum buat & tgh baca tag ni, sila la ek buat ..tq

Done!! ..Tadaaa..jumpe lagi



3 comments:

aLyNnZ said...

hi salam perkenalan...

Srifairus said...

cmne nak tag orang yerk?? zana tag la sri.. hehhe.. ngada2 lak sri nie.. hehhe

Pn. Zana said...

Alynz: salam kembali!!nice to meet u.:))

Sri: hehe. kat bwh sekali tuh de jwb nak tag sape kan?sy ckp sape2 je yg x buat g. so, automatik, sri leh la jwb.:))