carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Monday, April 12, 2010

Dating Makan Pizza

Salam Semua!!

Ni bukan aktiviti weekdn yg leps yer. ni nk cite sal g mkn pizza dgn my husbnd je. Hari Rabu yang leps. cite lama kan?Tadi duk korek2 folder gambar. teringat la gambar g mkn pizza ni.BTW ni we all pegi ber2 je . hehe. anak sy bg org jaga jap ..:p

Jom layan gambar yg x seberapa nih.:P


~saya yg gedix.paksa husbnd ambik gambo~


~lgi gedix, ambik gmbr sndiri, i like!!~


~pizza sblum di mkn, ambik kecik je..diet sket.:)~


~My Spageti.suke sgt tau!!~



~Husband & salad. banyak gile salad itu.:P~

Tadaa. esok atau lusa, sy cite aktiviti last weekend yer.:P

7 comments:

mimi said...

:bestnya pizza ni..lama dh tak makn pizza..kebetulan i puasa hr ni..bila tgk gmbr2 u ambik ni..huhhuu...sbr je la..trus trasa nak p makan pizza hahahaa...:

Pn. Zana said...

~mImI~
sUPRIsed la I, nampak ur msg tau!!best2..hehe. rajin u puasa ye!g la mkn. mesti kat warta ek ?hehehe

mimi_hyllda said...

surprised ke suze?hahahaa..dh lama dh i follow ur blog..:))..teruskan..i suka baca.and i suka tgk kwn2 i semua happy..:))

IdzaLia said...

sedap tgk pizza tu. Lia lama jugak tak mkn pizza ni.. yummyumm

Pn. Zana said...

~Lia~
sdp kan?hehe. nnti u pegi mkn yer..

Srifairus said...

uiks... dimanakah diet mu?? hehhee
(dengki sbb dah lama tak makan piza gak!!)

Pn. Zana said...

~Sri~
huhu.ni 1st meal i tau for that day. hehe (kamu dengki yer?)