carian di sini ye

Tetamu Terhormat Kisah Hidup Saya

Labels

shaklee (136) Ammar (73) miss sasu (71) my self (54) misssasu (51) jom kurus (33) nak kurus (29) info (28) promoshaklee (22) Jomkurus (18) esp (18) family (18) baby aryan (17) tips diet (17) drama tv (14) raya (14) misi kurus (13) puasa (13) resepi (13) wish (12) makan2 (9) nak cantik (9) MasterChef (8) outing (8) contest (7) friend (7) DPLI (6) hadiah (6) kawan (6) macam2 (6) rumah (6) setcantik (6) GA (5) Holiday (5) cookies (5) diet (5) jalan (5) masak2 (5) movie (5) rancangan tv (5) vitamin c (5) wordless wednesday (5) Aktiviti (4) Lirik Lagu (4) Port Dickson (4) Reunion (4) breastfeeding (4) fren wedding (4) potluck (4) senaman (4) setdetox (4) balik kampung (3) klinik (3) kurus (3) makan (3) sales (3) sarapan (3) sembang2 (3) shopping (3) tips (3) video (3) weekend (3) A'Famosa (2) Imam Muda (2) blog (2) doa (2) gift (2) iklan (2) info diet (2) kencingmanis (2) kuantan (2) lemak (2) makanan peberet (2) masak (2) mimi (2) misi insaf (2) mutiara kata (2) nursery (2) pengetahuan (2) ragam (2) sakit (2) sembelit (2) surirumah (2) testimoni (2) vitalea (2) vivix (2) 2015 (1) Air Panas Gadek (1) Bola (1) Bonuslink (1) Bukit Cerakah (1) Interview (1) Kolagen (1) Maharaja Lawak (1) Maulidur Rasul (1) Melaka (1) Nuffnang (1) Pantai Klebang (1) Pengenalan Diri (1) Pengkalan Balak (1) Taman Pertanian Malaysia (1) The Stadhuys (1) adik ipar (1) agar-agar (1) anak anak (1) anniversary (1) astro (1) azam (1) baju kurung (1) banjir (1) beca melaka (1) berita semasa (1) bisnessonline (1) bola sepak (1) bonus (1) bulan rejab (1) cadar. (1) cake (1) cantik (1) cinch (1) demam (1) diabetis (1) elektrik (1) facebook (1) glacomplex (1) hamil (1) handbag (1) hari lahir (1) hari raya (1) herblax (1) jiran (1) jubah (1) kalori (1) kaswi (1) kencing manis (1) kolestrol (1) konvo (1) kustem (1) maharaja lawak (1) mengandung (1) milkboaster (1) minum (1) mothers day (1) muzik (1) muzium samudera (1) my home (1) my mum (1) myself\ (1) nasi goreng kampung (1) oat (1) okbaby (1) omegaguard (1) on9 (1) panduan (1) pengalaman mengandung (1) pengumuman (1) pizza hut delivery (1) pms (1) pregnant (1) preloved (1) puasa. makanan (1) puchong (1) sahur (1) sedekah (1) segugut (1) sekolah (1) shop on9 (1) soya (1) tahun 1 (1) taman tasik cyberjaya (1) tazkirah jumaat (1) toys (1) vitaminc (1)

Tuesday, April 20, 2010

Touching u!!

Salam Semua!

Terima kasih banyak2 pd yg sudi baca my blog yg merapu aje nih. Hanya untuk simpanan di hari tua nnti. kalu dulu, org duk tulis diari kan?.but blog personal ni mcm diari la. cube lebih advance kan?

Entry kali ni x de pic. x smpat nak ambik pic ke'touching'an sy ituh. :) Smlm, sejurus Azan Magrib berkumandang,sy standby kan lauk & nasi tuk berbuka. Air Nescafe Ais (feberate tau!!). Air ni My Husbnd dh siap2 buat b4 die masuk kije shift ptg td. Aduhai. baru nak duk ats kusi, Ammar ni sibuk je nak duk intai2 meja dgn kaki terjongkit2 berpaut pada meja. itu maknanye nak naik duk atas meja. Ish!!mana buleh la. so, sy pun bg minum air cwn straw die & letakkan die kat tepi pintu. Selamat!!buleh la mkn dgn tenang..hehe.

Tetibe tengok die, duk main sembur2 air kat lantai.abs la baju kena air.Lantaklah, aslkan x menagis kan?.lepas 1 minit cm tu, tetibe die bangun. Aduhai!!nak kemana lak tuh. INtai2 je gtu. x kemana pun tuh. dlm x smpai 1 minit, terkedek2 dtg balik. U all nak tau, die dtg bwk ape?bawak kain buruk!!!Touching tau!!anak sy dh besor.dh faham..:D
Terduduk2 die duk lap air tuh kat lantai.BTW, mmg sy ajar die menda2 cm tuh..cukup 16bulan nnti sy list milestone die ok?

Tadaa..salam & jumpe lagi.

4 comments:

♥Hernee Nazir♥ said...

pndainye die.. :)

mimi_hyllda said...

so touching suze...;p
ammar dh pndai..a big clap to young boy..:))

Pn. Zana said...

~Hernee~
Tu ler. x sangka tul die leh buat cm tuh.hehe.

Pn. Zana said...

~Mimi~
:P. Touching kan?hehe.